Angelique Weitmann: regio Zuid-Limburg

Resultaat

Wandelcoaching is een uitstekende manier om:

 • meer ruimte te ervaren voor de dingen die jij echt belangrijk vindt in het leven
 • een betere werk/ prive balans te krijgen
 • echt stappen te zetten en vooruit te komen in je loopbaan
 • weer in balans te komen: je eigen wensen voorop en daarnaar handelen
 • meer of weer zelfvertrouwen te krijgen

Mogelijke coachvragen

 • ik wil een stap zetten in m’n werkende leven maar vindt nooit tijd en ruimte om erover na te denken.
 • ik heb het niet meer naar m’n zin in m’n werk, maar “wat dan wel”?
 • hoe krijg ik meer werk/ prive balans?
 • ik loop in mijn werk (en prive) de hele tijd tegen dezelfde dingen aan. Hoe kan ik het anders doen?

Ga je mee?

Hoe werkt het?

Eerst hebben we een telefonische intake. Daarin onderzoeken we of jouw vraag bij mijn expertise past en of er een klik is. Vervolgens gaan we op pad. In 4 tot 6 frisse wandelingen doorloop je een loopbaantraject en krijg je focus op wat je echt wilt. Ik stel je de vragen die je jezelf niet stelt en geef je prikkelende opdrachten. Je ontdekt of je nog met de juiste dingen bezig bent en zet de stappen die je wilt zetten.

Buiten zijn geeft je instant een fris hoofd en een boost aan je creativiteit.

Je krijgt letterlijk een ander perspectief op zaken en komt sneller tot een aha-inzicht. De natuur is zacht voor je zintuigen en brengt instant rust. Ook is het vaak fijner praten als je naast iemand loopt. Het zorgt voor meer gelijkwaardigheid in een

Klanten over Angelique

Met je rust en prikkelende vragen heb je me letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht.

Je bent echt een goede luisteraar. Ik voel me niet beoordeeld door jou.

Door de wandelingen met jou, leer ik weer wat voelen is en heb ik mijn energie en flow teruggevonden.

Ik kon alles bespreken zonder dat het onnodig zwaar werd. Je humor en overzicht hebben mij goed geholpen.

Werkervaring

Mijn loopbaan startte als adviseur binnen een organisatie-adviesbureau. Een goede leerschool: van assessments, tot relatiebeheer, psychologisch onderzoek en trainingen. Daarna heb ik jaren als HR-adviseur gewerkt, binnen de profit en non-profit. Het accent lag hierbij op loopbaan en ontwikkelingsvraagstukken. Ook heb ik veel trainingen gegeven op het gebied van LinkedIn, netwerken, Zelfanalyse en Arbeidsmarktorientatie. Ik combineer het wandelcoachen met advieswerk binnen de Universiteit van Maastricht. Op die manier blijf ik zelf ook onderdeel van een organisatie en op de hoogte van alle uitdagingen die daarbij komen kijken.

Relevante opleidingen

 • Arbeids- en Organisatiepsychologie
 • Wandelcoach Het Coachbureau
 • Acceptance and Commitment Therapy (ACT), See true Mindfullness.

Over mij

Vrijheid. Levendigheid. Betekenis

Dat zijn de waardes die bepalen waar ik heen ga. Als Arbeid- en organisatiepsycholoog ben ik altijd bezig met ontwikkeling en groei. Zowel voor het individu, als binnen teams en organisaties. Ik gun het iedereen om af en toe stil te staan en je af te vragen of je nog op de goede weg zit. Doe je het werk wat je wilt doen? Werk dat bij je past, waar jij uit de verf komt. Zodanig dat je ook nog energie overhoudt voor de andere leuke dingen in het leven. Het is zonde van jouw talent en energie om maar wat te blijven kabbelen. Later is immers allang begonnen!

Altijd als ik in mijn leven met vraagstukken worstelde, ging ik wandelen. Dit was zo als tiener, als student en is nog steeds zo. Inmiddels is wetenschappelijk aangetoond dat wandelen een positief effect heeft op je gezondheid, je creativiteit en je brein. Voor mij is het de meest effectieve manier om mensen te coachen.

Waar?

De wandelingen vinden plaats rondom Maastricht en het mooie omringende Heuvelland. We bepalen het startpunt van onze wandelingen in overleg.

Kom je niet uit de buurt: juist dan kan het als een cadeautje voelen om hier naar het zuiden te reizen. Alleen al van het ” zijn” in deze omgeving kom je tot rust.

Investering

Het zou je heel wat waard zijn als de coaching het gewenste effect heeft. Maar stel nou dat het wandelcoachen je niks oplevert? Geen punt, je betaalt alleen voor het traject als je tevreden bent. Zo simpel is het. De kosten bedragen dan per uur 100 euro (incl btw) voor particuliere klanten en 125 euro (incl btw) voor zakelijke klanten. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 4-6 wandelingen van 1.5 uur.

NB: vaak kun je via je werkgever in aanmerking komen voor (loopbaan)coaching en vergoed je werkgever de kosten voor jou. Werkgevers investeren graag in de duurzame inzetbaarheid van jou als werknemer.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag!

Vul onderstaand formulier in en Angelique neemt z.s.m. contact met je op.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook, bel 085 – 25 00 545.