Nadine Lucas: regio Den Haag

Resultaat

Als wandelcoach in Den Haag en omgeving neem ik je mee naar buiten en wandel samen met jou in een dichtbij gelegen natuurgebied. Houd je van de natuur en van wandelen? Wil je op een effectieve, compassievolle en resultaatgerichte manier gecoacht worden? Dan is wandelcoaching vast iets voor jou. Doordat je beweegt, voel jij je weer fit en krijg je weer ruimte in je hoofd. Wandelen geeft rust, plezier, ontspanning maar ook nieuwe inzichten. Samen op weg naar meer succes, voldoening, plezier en gezondheid in je leven.

Mogelijke coachvragen

Herken jij jezelf hierin?

  • Je zit vast en haalt op dit moment niet alles uit jezelf en jouw business?
  • Je hebt geen duidelijke focus en missie?
  • Je hebt geen duidelijke processen en strategieën?
  • Je bent bang om de verkeerde keuzes te maken?
  • Je wilt grote stappen gaan maken, maar hebt geen idee waar te beginnen?

Hoe werkt het?

Ik geloof dat ieder van ons het potentieel heeft om verandering te creëren. Toch komen we nog steeds vast te zitten en voelt het soms alsof we volledig de grip over ons leven verliezen. Als Life, Business en wandelcoach help ik graag dat gevoel te veranderen door je mee naar buiten te nemen.

Waar worstelt je mee?

In mijn ervaring, enthousiaste ambitieuze en gedreven mensen (zoals jij) komen weleens vast te zitten in een of alle van de volgende dilemma’s:

Geen focus

Je weet dat je het verschil moet maken. Maar je wordt zo overweldigd door het dagelijkse leven dat je geen moment tijd hebt om het uit te zoeken.

Echt ergens aan beginnen

Je hebt een geweldig idee, maar het komt niet veel verder dan dat. De opties lijken eindeloos en je kunt gewoon niet beginnen.

Volhouden en doorzetten

Je bent begonnen, maar het lijkt er gewoon niet op dat je momentum op een duurzame manier kunt opbouwen. Je maakt je zorgen dat je zo niet door kunt gaan.

Stop met uitstellen en krijg dingen ook echt gedaan.

Doe je niet de dingen die je wilt doen? De dingen uitstellen waarvan je zegt dat je ze gaat doen? Excuses vinden om alles te doen behalve datgene waarvan je weet dat je het moet doen?

Ik weet hoe vreselijk dit voelt. Je twijfelt aan je wilskracht, je twijfelt aan je verplichtingen. Je vraagt ​​je zelfs af of je echt dat ding wilt doen waarvan je zegt dat je het wilt doen.

Dit is de deal. Uitstel gaat niet over wilskracht of verplichtingen of verlangens. Uitstel is een formule. En wanneer je jouw sleutel van de formule ontdekt en wijzigt, wordt het exponentieel gemakkelijker om uitstelgedrag om te zetten naar actie en echt te starten met jouw dromen.

Verandering begint met een enkele stap

Die stap is net zo eenvoudig als het plannen van een gratis telefonisch gesprek om te ontdekken of ik de juiste persoon ben om jou te helpen het verschil te maken dat alleen jij kunt maken.

Klanten over Nadine

Via mijn netwerk heb ik Nadine leren kennen, zij heeft mij enorm geholpen met mijn zoektocht naar de route voor een heldere en duidelijke focus v.w.b. keuzes t.a.v. loopbaan en balans werk/privé. Door de gesprekken tijdens duin-strand en parkwandelingen heeft zij door haar communicatiestijl en coaching mij zelf laten ontdekken waar ik mij op zou moeten focussen. Ik kan Nadine van harte aanbevelen indien jij vastloopt om eens te gaan wandelen zodat ook jij helderheid krijgt over jouw uitdaging.

Ad

Een heel fijn, interessante en zinvol traject. Nadine is een warme vrouw bij wie ik mij direct op mijn gemak voelde. Zeer zeker een aanrader als je er zelf even niet meer uitkomt. Een prettige steun in de rug. Binnen 3 wandelsessies had ik weer mijn grip terug.

Lisanne

Het is zo bijzonder hoe Nadine in al haar uitingen transparant overkomt. Haar site, en haar verschijning geven je meteen een goede indruk met wie je te maken hebt. En dat is met een warm, betrokken en geïnteresseerd persoon die vastbesloten is om je verder te helpen in het leven. Ze zorgt er gegarandeerd voor dat je altijd met nieuwe inzichten een wandelsessie afsluit.

Luuk

Nadine is een hele fijne coach die ook ECHT luistert. Ze weet snel tot de kern te komen. Door haar begeleiding en onze wandelingen ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en daadkrachtiger hebben gemaakt. Nadine reikt tools aan waar je altijd wat aan hebt. Dus ook na de sessies.  Mijn coachingsessies met haar hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht.

Michelle

Werkervaring

Nadine Lucas (1982) mag dan nog relatief jong zijn, toch is ze al een ‘oude rot in het vak’. De Nederlands-Duitse Lucas groeide op in onder andere Schotland, Saoedi-Arabië en Oman. Deze internationale ervaringen hebben bij haar een enorme wanderlust aangewakkerd die alleen gestild kan worden door regelmatig ons koude kikkerlandje te verlaten. Het is dan ook geen verrassing dat deze zeer ervaren marketing & business professional het liefst banen aannam waarbij ze ofwel fulltime in het buitenland kon vertoeven of gewoon heel vaak op reis mocht.

Titels als Head of Marketing, Director Marketing EMEA en Manager Global Marketing & Communications prijkten op haar visitekaartjes en ze vloog de hele wereld over. Toch begon het uitzicht hoger op de ladder Lucas steeds meer tegen te staan. Er was weinig tot geen ruimte meer voor verdere groei en ontwikkeling.

Na jaren keihard gewerkt te hebben volgde zoals bij zoveel van haar generatiegenoten een burn-out. Heel vervelend natuurlijk, maar ook een kans, bleek achteraf. Een kans om te ontdekken wat ze écht wilde doen. Lucas trok er veel op uit. Ze wandelde een deel van het Pieterpad, (her)ontdekte haar liefde voor fotografie en kookt graag de sterren van de hemel. Met fotografie en wandelen kon ze de creativiteit weer de vrije loop laten en langzaam maar zeker kwam ze er weer bovenop.

Het roer om

Tijd om het roer helemaal om te gooien. Lucas besloot om eigen baas te worden. Ze vindt marketing & communicatie nog steeds geweldig, maar dan wel in de vorm van afgebakende projecten en doelgericht coachen van professionals en ondernemers. Daarom richtte ze begin 2020 haar praktijk op als wandelcoach.

Lucas is ervaren, gedreven en creatief, maar bovenal empathisch en naar eigen zeggen “stronteigenwijs”. Haar grootste kracht is dat ze écht luistert. Naar haar klanten en hun wensen, maar ook naar zichzelf en haar intuïtie.  Verder heeft ze de ambitie om zich te blijven ontwikkelen op het gebied van Life, Stress & Business coaching.

Relevante opleidingen

  • HBO Communicatie
  • Business Marketing NIMA B
  • Wandelcoaching (Het Coach Bureau)

Over mij

Mijn naam is Nadine Lucas. Ik ben een doelgerichte, creatieve life, business & wandelcoach.

Als coach ben ik open en toch kritisch, creatief en intuïtief. De basis van mijn begeleiding ligt in het aandachtig luisteren en aanvoelen, wat jij nodig hebt en hier al wandelend mee aan de slag te gaan. Hierbij gebruik ik vooral elementen die we onderweg tegen komen in de natuur en ook specifieke modellen/technieken. Door de combinatie van wandelen in de natuur, het formuleren van jouw doelstellingen en mijn expertise en ervaringen, komen we samen op een prettige efficiënte manier tot duurzame resultaten.
Je zult meer inzicht krijgen in de positieve en belemmerende gedragspatronen van jezelf. Ik help je om dat wat lastig is onder ogen te komen. Ik luister zonder oordeel, houd je een liefdevolle spiegel voor en denk concreet en nuchter met je mee.

Een paar coachingsessies kunnen al een groot verschil maken.
Meer zelfvertrouwen, meer (interne) rust en ontspanning, meer energie en meer daadkracht.

De focus ligt op jouw kracht terugvinden en die inzetten in de dagelijkse praktijk, gericht op het hier en nu. Zodat je weer gelukkig wordt en de regie in eigen handen neemt.

Waar?

Vertrekpunten wandelcoaching: Station Den Haag Centraal, Westduin park Zuiderstrand, Meijendel of Scheveningen strand.

Voor mensen uit: Den Haag, Rijswijk, Voorschoten, Voorburg, Wassenaar, Delft, Zoetermeer, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam, Nootdorp, Pijnacker, Naaldwijk, Wateringen, Monster, Leidschendam, Leiderdorp, Rijnsburg, Katwijk, Oegstgeest, Noordwijk, Noordwijkerhout en Sassenheim,

Investering

De investering van het loslooptraject voor particulieren is € 350,- (incl. btw) en 375 (ex. btw) voor zakelijke klanten. Daarvoor krijg je 3 wandelingen in Den Haag en omgeving, van ongeveer 1,5 uur met een professionele coach. Na iedere wandeling krijg je oefeningen/opdrachten mee voor thuis. En spreken we af welke stappen jij de komende periode gaat zetten. Het slagen van het loslooptraject is tevens afhankelijk van jouw eigen motivatie en inzet. Uiteraard is het hard werken en het zal niet altijd even makkelijk zijn. En uit eigen ervaring, weet ik, dat het confronterend en onprettig kan zijn om jezelf een spiegel voor te houden, maar ik kan je beloven dat het de moeite waard is.

Er zijn diverse manieren om (een deel van) de coaching vergoed te krijgen, we hebben de vergoedingsmogelijkheden voor coaching voor je op een rijtje gezet.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag!

Vul onderstaand formulier in en Nadine neemt z.s.m. contact met je op.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook, bel 085 - 25 00 545.