Rob van der Voort: regio Deventer – Apeldoorn

Resultaat

Wandelcoaching is een uitstekende manier om:

 • Een betere werk-privé balans te realiseren.
 • In beweging te komen èn zelfvertrouwen te krijgen.
 • Positief geformuleerde doelen te stellen èn te behalen.
 • Zelf de regie te pakken.
 • Te leren als je er zelf niet uitkomt, de hulp van mensen om je heen in te schakelen.

Mogelijke coachvragen

 • Hoe maak ik mijn werk-privé balans beter?
 • Welk werk vind ik uitdagend èn leuk?
 • Hoe kom ik in beweging om ander werk te vinden?
 • Hoe ga ik om met lastige situaties op mijn werk?
 • Hoe voer ik een goed sollicitatiegesprek en arbeidsvoorwaardengesprek?

Hoe werkt het?

We starten met een gratis intake. In de intake onderzoeken we wat je doel is en of er een wederzijdse klik is. Als dat het geval is, stel ik een coachovereenkomst op en plannen we een eerste afspraak.

De buitencoaching vindt plaats in de uiterwaarden van de IJssel of in de bossen rondom Deventer. Een mooi en gevarieerd landschap. Mocht je wat verder weg wonen kijken we in overleg naar de mogelijkheden. Tijdens het coachen gaan we verder in op jouw doel dat je wilt bereiken. Ik stel je vragen tijdens het lopen, zodat er een verdieping plaatsvindt. Ook doe je oefeningen in de natuur. Mijn ervaring is dat je dit helpt om je doel nog duidelijker te krijgen en te weten welke stappen je moet zetten om dat doel te behalen. Aan het eind van de sessie blikken we terug. Wat heb je geleerd? Voor de volgende sessie kijken we alvast vooruit naar wat je wilt leren. Je ontvangt van mij per mail opdrachten voor de volgende keer.

Tijdens het wandelen bevorder je jouw creativiteit. Ook merk je dat voor jou lastige onderwerpen gemakkelijker te bespreken zijn lopend naast elkaar. Je hoeft elkaar niet aan te kijken en als er een stilte valt is dat ook niet vervelend. En wandelen is natuurlijk goed voor je gezondheid. Tijdens de coaching werk je meteen aan je conditie! Mooie combinatie toch?

Mijn ervaring is dat een traject van zes wandelingen van 1,5 uur voldoende is om je doelen te behalen. In overleg bepalen we de tijden. Buiten kantoortijden afspreken is geen probleem voor mij.

Klanten over Rob

Rob zet me aan het denken, spreekt kleine doelen met me af en geeft me een positief gevoel over mezelf.

Wandelcoaching met Rob is een prachtige manier om de balans op te maken.

Rob kan goed luisteren, is rustig en een fijne gesprekspartner.

Rob heeft invulling gegeven aan mijn behoefte om naar mijzelf te kijken en weer te gaan voelen. En dit alles actief in de natuur en gebruik makend van de aanwezige elementen in de natuur.

Werkervaring

Na mijn opleiding MTS Bouwkunde ben ik in 1995 gestart als technisch medewerker en bouwplantoetser. Wat mij het meest aansprak in dit werk, waren de contacten met mensen. Opdrachtgevers, collega’s en klanten. Klanten hielp ik graag op welke manier ze het beste een aanvraag konden indienen. En al snel coachte ik een aantal jongere collega’s.

In 2003 wilde ik wat anders gaan doen. Ik ben gestart met de deeltijdopleiding HBO P&O. Vanaf 2008 heb ik ruim tien jaar op veel verschillende interim opdrachten gewerkt als P&O-adviseur. Dit werk deed ik met veel plezier. Wel merkte ik dat ik steeds meer een voorkeur kreeg om te adviseren over de ontwikkeling van medewerkers in plaats van het geven van een organisatieadvies. Als een medewerker vast liep vond ik het een uitdaging om, samen met de manager, een oplossing te vinden. Zo heb ik veel medewerkers een stap in hun loopbaan zien maken. Hoe mooi zou het zijn om daar volledig mijn werk van te maken? Daarnaast zat ik erg veel binnen. In de auto naar een opdrachtgever, de hele dag op kantoor en ‘s middags weer in de auto naar huis.

In 2017 ontdekte ik het wandelcoachen. Hoe mooi is dat! Buiten in de natuur mensen coachen. Zo combineer ik het buiten zijn en mensen coachen. Allebei geeft me veel energie! En ik merk dat mensen sneller stappen zetten en hun doel behalen, dan wanneer ik ze binnen op kantoor coach. Daarnaast is het een gezonde manier van coachen. Tijdens de coaching werk je meteen aan je conditie! Wandelen is goed voor je hart en bloedvaten en verlaagt je stressniveau.

Relevante opleidingen

 • HBO P&O
 • Post-HBO Wandelcoach Opleiding
 • Basisjaar Haptonomie
 • NLP Practitioner (gestart)

Over mij

Als wandelcoach luister ik goed naar je, stel vragen, straal rust en interesse uit en oordeel niet. Ik bekijk zaken positief en laat je zelf graag ervaren wat je al hebt bereikt. Ik vind het leuk om niet te denken in vaste stramienen, maar om je te helpen “out of the box” te denken. Ik help je om in oplossingen te denken en niet in problemen.

Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heb ik een jaar een Haptonomie opleiding gedaan en volg nu de opleiding NLP Practitioner. Daarnaast ben ik geïnspireerd door Richard Bandler (grondlegger NLP), Wim Hof (the Iceman) en Stephen Covey (de zeven eigenschappen van effectief leiderschap).

Naast mijn werk ben ik al mijn hele leven een buitenmens. Ik mountainbike en loop hard, ik wandel vaak en ik vind het heerlijk om te kamperen in de natuur. Ik merk dat ik van buiten zijn en bewegen, nieuwe ideeën opdoe en daar energie van krijg. Ik probeer dit ook op mijn dochters over te brengen. Verder spreek ik graag af met familie en vrienden.

Waar?

Graag coach ik je in de uiterwaarden van de IJssel of in de bossen rondom Deventer. Als je wat verder weg woont kunnen we in overleg naar de mogelijkheden kijken.

Voor mensen uit: Deventer, Apeldoorn, Zwolle, Arnhem, Holten.

Investering

Je wilt graag weer met plezier naar je werk gaan. En daardoor energie overhouden na je werk. Zodat je energie overhoudt voor thuis.

Ik kan je daarbij helpen in een coachtraject. Meestal is een coachtraject van zes wandelingen van 1,5 uur voldoende om dit te bereiken. De kosten bedragen € 90,- per uur voor particuliere klanten en 110,- per uur voor zakelijke klanten. De genoemde bedragen zijn vrijgesteld van btw.

Er zijn diverse manieren om (een deel van) de coaching vergoed te krijgen, we hebben de vergoedingsmogelijkheden voor coaching voor je op een rijtje gezet.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag!

Vul onderstaand formulier in en Rob neemt z.s.m. contact met je op.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook, bel 085 - 25 00 545.