Wandelcoach Apeldoorn

Kies een gespecialiseerde wandelcoach voor o.a. loopbaan, zelfontplooing, minder stress, meer ontspanning of betere werk-privébalans.

logo CO2-neutraal

Wandelcoach Apeldoorn

Kies een gespecialiseerde wandelcoach voor o.a. loopbaan, zelfontplooing, minder stress, meer ontspanning of betere werk-privébalans.

logo CO2-neutraal

Gecertificeerde coaches

Landelijke kwaliteitsbewaking

Direct beginnen

Ook buiten kantoortijden

Door beweging in beweging

Natuur als inspiratiebron

Resultaat

Wandelcoaching is een uitstekende manier om:

 • Een betere werk/privébalans te realiseren.
 • Meer dingen te doen die jij zelf graag wil.
 • Minder stress te ervaren in je leven.
 • Meer zelfvertrouwen te hebben in lastige situaties.
 • Meer focus te krijgen in je werk / privéleven.

Stel je eens voor…

Mogelijke coachvragen

Je kan denken aan variaties op één van deze thema’s:

 • Hoe ga ik om met lastige situaties op mijn werk?
 • Hoe krijg ik een betere werk/privébalans?
 • Hoe krijg ik meer energie in mijn werk?
 • Hoe verdiep ik het contact met mijn partner, kind, vrienden of mijzelf?

Onze coaches in de buurt van Apeldoorn

Mariza-Bosch-profiel-250.jpg

Apeldoorn - Deventer

Mariza Bosch

Anja-van-den-Dam-profiel.jpg

De Steeg

Anja van den Dam

Geschikte coach vinden

Woon of werk je in de regio Apeldoorn en loop je vast? Een coach kan helpen. Maar wat voor coach? En hoe selecteer je een goede coach in de buurt van Apeldoorn?

Wat voor coach in de regio Apeldoorn?

Er zijn heel veel verschillende soorten coaches. Coaches waarbij je in een kamer tegenover elkaar zit, coaches waarbij je van achter je computer contact hebt via beeldbellen of wandelcoaches. Het zal je niet verbazen dat wij je aanraden om een wandelcoach te kiezen die actief is in de buurt van Apeldoorn. In onze optiek is het de meest natuurlijke vorm van coaching, niet alleen omdat je in een mooie natuur actief bent maar ook omdat het minder geforceerd is dan de andere vormen van coaching. Zie de voordelen van wandelcoaching voor een overzicht.

Hoe selecteer je een goede coach in de regio Apeldoorn?

Er zijn honderden coaches actief in de buurt van Apeldoorn. Hoe vind je een coach die deskundig is en bij jou past? Allereerst kan je kijken of iemand is aangesloten bij een beroepsvereniging. Coaches kunnen namelijk niet zomaar lid worden van een beroepsvereniging, daarvoor moeten ze de juiste opleiding hebben. Je kan verder kijken naar iemand zijn of haar ervaring met coachen. Verder kan je door het lezen van het profiel van een coach een beeld krijgen of je een klik hebt. Tenslotte is een gratis kennismakingsgesprek een goede manier om te bepalen of je met een coach in zee wil gaan.

Ben je op zoek naar een wandelcoach dan is het goed om te kijken of iemand ook specifiek daarin opgeleid is. Een echte wandelcoach zet namelijk ook de natuur in tijdens de coachsessies wat de coaching effectiever maakt.

Om het je makkelijk te maken hebben wij de beste wandelcoaches in de buurt van Apeldoorn voor je geselecteerd die aan al de bovenstaande criteria voldoen. Zo weet je zeker dat je een deskundige coach krijgt. Met welke heb jij de beste klik?

Onze coaches zijn lid van de volgende beroepsgroepen:

 • In heel Nederland hebben onze 17 coaches meer dan 5000 mensen gecoacht. 

  Ze zijn bekend van:

Voor bedrijven

Eén aanspreekpunt,, één contract, één factuur. Altijd een wandelcoach dichtbij. Dat is het gemak van wandelcoaches.nl. En dankzij ons kwaliteitssysteem bent u altijd verzekerd van een bekwame en resultaatgerichte coach. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op via 085-25000545 of info@wandelcoaches.nl.

Over wandelcoaches.nl

Wandelcoaches.nl is een nieuw initiatief van Team 7, dat innovatieve vormen van coaching en hulpverlening ontwikkelt en ondersteunt. Ook E-hulp Trainingen valt onder Team 7. E-hulp Trainingen is in Nederland hét bureau waar professionals uit Zorg en Welzijn getraind worden in online gespreksvoering via beeldbellen, mail en chat.

Klanten van Team 7 zijn o.a.:

Ja ik loop vast, neem contact met mij op!

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook, bel 085-2500545.