Wandelcoach Rotterdam

Resultaat

Wandelcoaching in Rotterdam met onze coach Tini van de Wetering kan het volgende resultaat opleveren:

 • Met plezier, authentiek en moeiteloos kunnen ondernemen en werken. 
 • Onderzoek hoe je een duurzame en waardevolle bijdrage levert met jouw bedrijf of in je werk.
 • Durf en lef ontwikkelen zodat je keuzes maakt die ertoe doen.
 • Op een natuurlijke manier groeien en ontwikkelen.
 • Meer rust en energie, minder moeten.

Mogelijke coachvragen

Tini coacht mensen uit de regio Rotterdam rond thema’s als:

 • Hoe maak ik zelf of met mijn bedrijf een volgende stap?
 • Hoe kan ik in mijn presentatie en de (loopbaan-) keuze dicht bij mijzelf blijven?
 • Hoe vind ik meer rust?
 • Hoe maak ik een keuze die van binnenuit komt en duurzame bijdrage levert?
 • Hoe verbind ik hoofd en hart?

Geschikte wandelcoach in Rotterdam vinden

Als je in de regio Rotterdam woont of werkt en je bent op zoek bent naar een goede wandelcoach voor jezelf of iemand anders dan zit je hier goed. In het landelijk collectief van wandelcoaches werken de beste wandelcoaches van Nederland samen.

Onze wandelcoach in Rotterdam is net als de andere coaches in het land aangesloten bij een beroepsvereniging, waar je alleen met de juiste achtergrond wordt toegelaten. Ook hebben onze coaches veel werkervaring, zowel op het gebied van coaching als daarbuiten.

Verder zijn al onze wandelcoaches specifiek opgeleid in wandelcoaching waardoor alle voordelen van het coachen in de natuur ten volle benut worden. Dat klinkt logisch, maar in de praktijk zijn er ook veel coaches op andere platforms die zich wandelcoach noemen, zonder specifieke opleiding.

Tenslotte hebben onze wandelcoaches regelmatig overleg met elkaar waardoor ze van elkaar leren en zo een steeds betere wandelcoach worden.

Kortom, wij hebben het voorwerk voor jou gedaan. Wat jij mag doen is kijken of het profiel van onze wandelcoach in Rotterdam je aanspreekt. Is dat zo? Neem dan contact op via de telefoon of het formulier onderaan deze pagina om vrijblijvend kennis te maken.

Twijfel je nog wat voor soort coaching het beste bij jou past? Lees dan eerst het overzicht van overeenkomsten en verschillen tussen reguliere coaching, e-coaching en wandelcoaching.

Hoe werkt onze wandelcoach in Rotterdam?

Voordat jullie de eerste sessie hebben, is er een telefonische intake. Tini hoort dan graag wat meer over waar je tegenaan loopt; gezamenlijk gaan jullie vervolgens jouw coachvraag specificeren en kijken of er een klik is. Vervolgens gaan jullie een eerste sessie plannen van 1,5 uur.

De buitencoaching vindt plaats in het buitengebied van Rotterdam: bijvoorbeeld in de Rhoonse Grienden, Klein Profijt of de Johannapolder. Tijdens het wandelcoachen gebruikt Tini onder andere de door haar ontwikkelde Wandelinspiratiekaarten en het bijbehorende boek Natuur Werkt. De onderwerpen uit het boek kunnen een inspiratie en aanvulling zijn op je vragen. De thema’s zijn natuurlijk leiderschap, creativiteit, rust en stilte, verbinding en samenwerking, kracht en energie, ontwikkelen en verwondering. Jullie maken afspraken over een traject van gemiddeld 7 sessies. Tijden zijn in overleg.

De natuur is een ideale plek om even uit te blazen of tot rust te komen. Genieten van een wijds uitzicht, het ruisen van de zee, het vogelgekwetter bij zonsopgang. De natuur biedt iets wat in het dagelijks leven vaak ontbreekt: ruimte, stilte, inspiratie en energie. De natuur laat bij uitstek zien hoe metaforen en symbolen je inzicht kunnen geven in groeiprocessen, seizoenen – en ook dat je soms moet accepteren dat zaken ‘sneller of anders’ gaan dan je zelf zou willen. De natuur laat heel direct zien hoe wat is, is. Buiten zijn relativeert en brengt ontspanning. Het prikkelt je zintuigen, je wordt je bewuster van je gevoel en je zet jezelf letterlijk in beweging.

Klanten over Tini

Tijdens de wandelcoaching met Tini heb ik geleerd om los te laten. Doordat ik mijn hoofd ‘uitzet’, voel ik me na zo’n wandeling een stuk lichter. Verder helpt de omgeving waar in Rotterdam gewandeld wordt enorm mee om de opdrachten die ik krijg direct te ervaren. Zelfs de regen is geen bezwaar. Juist eerder een motivatie!

de Roode, SKVR, Freelance presentator

Ik merk dat er meer rust in mijn hoofd komt. Het bewegen en buiten zijn biedt focus op de dingen die belangrijk zijn.

Rianne Tieman

Iedere reis begint met de eerste stap. Ik heb een wandeling onder begeleiding van Tini meegelopen, waar wij in een bijzonder inspirerende omgeving met gebruik van haar wandelkaarten nieuwe inzichten hebben verkregen. Tini is een prachtig open mens, die je op een subtiele manier een positieve duw in de rug geeft. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!

Ad Muller, Supply Chain Manager

Het meest waardevol heb ik de individuele wandelsessies ervaren, de warme maar ook directe en vasthoudende benadering van Tini en de intervisiebijeenkomsten buiten en binnen. Door te wandelen, kwam niet alleen mijn hoofd aan bod, maar ook mijn gevoel. Door om me heen te kijken en stil te staan bij de dingen die me opvielen of iets in me teweegbrachten, werd mijn intuïtie weer wakker.

Carolien de Vries, gemeente Rotterdam

Werkervaring

De natuur vormt een rode draad in het werkende leven van Tini. Als 12-jarig meisje verkocht ze bloemen vanuit een kist achterop haar fiets. Ze is een half jaar naar Amerika gegaan, waar ze kinderen begeleid heeft bij outdoor-activiteiten. Daarna heeft ze gewerkt in de jeugdhulpverlening en jongeren begeleid, ook buiten in Frankrijk. Vervolgens heeft Tini bij ROC Zadkine mensen begeleid met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarna ze de overstap maakte naar Re-integratie bij Randstad. Inmiddels heeft Tini ruim 20 jaar ervaring als zelfstandig gevestigd coach en (cultureel) ondernemer. Ze richt zich vooral op loopbaanswitches, emigratie, ontwikkelen van durf en lef, ondernemerschap, creativiteit bij loopbaanvraagstukken. Ook heeft ze culturele projecten en groepen begeleid.

Relevante opleidingen

 • Academie Mens-Arbeid
 • Natuur in Begeleiding
 • Post HBO trainer/coach/creatief facilitator
 • NLP Post Master
 • Systemisch werk
 • Online coaching

Over mij

Naast wandelcoach ben ik ook samen met mijn partner Joris, oprichter van Japans cultureel centrum Shofukan, waar je de Japanse cultuur kunt ervaren en beleven in lessen, cursussen en trainingen. Bij het centrum organiseer ik evenementen en activiteiten en doceer ik zelf ikebana (Japanse bloemsierkunst).

Mijn natuurinspiratie vind ik in de (trek-) tochten die we als gezin maken, o.a. de Kungsleden in Zweden, ons huis in Zweden, de Japanse tuin van Shofukan en de bloementuin in de achtertuin van ons schoolgebouw. Ook mijn ouders zijn mijn inspiratiebron. Hun leven op een kleinschalige tuinderij heb ik samen met fotograaf Renata Rakolcai in het boek ‘Wij zijn het land’ beschreven.

In de begeleiding bied ik een combinatie van ziel en zakelijkheid, praktisch, creatief en bezinnend. Altijd doorvragend en je uitdagen om jezelf van binnenuit te bewegen om je innerlijke kompas te volgen.

Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling ben ik onder andere geïnspireerd door natuurdocumentaires, podcasts over ondernemen, creativiteit en duurzaamheid en natuurlijk leiderschap.

In mijn vrije tijd loop ik hard, ben ik aan het wandelen met mijn gezin en onze twee honden, geef ik les, zit ik lekker in onze sauna, ben ik in de tuin of achter een goed boek of film.

Waar is de wandelcoaching in de regio Rotterdam?

Vertrekpunt wandelcoaching: Albrandwaardsdijk 188 in Poortugaal voor de gebieden in Johannapolder, Klein Profijt en de Rhoonse Grienden.

Voor mensen uit: Regio Rijnmond, Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Ridderkerk, Hoekse Waard, Spijkenisse, Vlaardingen, Schiedam, Berkel en Rodenrijs, Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Gouda en Rijswijk.

Investering

De investering is per uur €100 (excl. btw) voor particuliere klanten en €150 (excl. btw) voor zakelijke klanten. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 7 sessies van 1,5 uur.

Er zijn diverse manieren om (een deel van) de coaching vergoed te krijgen, we hebben de vergoedingsmogelijkheden voor coaching voor je op een rijtje gezet.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag!

Vul onderstaand formulier in en Tini neemt z.s.m. contact met je op.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook, bel 085 - 25 00 545.