Anne Wunderlich: regio Delft – Den Haag – Rotterdam

Resultaat

 • Je weet weer wat jij wilt
 • Je geeft je grenzen aan
 • Je hebt je energie terug
 • Je weet wat jij nodig hebt om je goed te voelen
 • Je kunt weer ontspannen en genieten
 • Je stressklachten zijn verdwenen

Mogelijke coachvragen

 • Hoe kom ik van mijn stressklachten af, zoals hoofdpijn, slecht slapen, overprikkeld?
 • Hoe kan ik meer energie hebben?
 • Ik kies vaak niet voor mezelf, hoe kan ik dat leren?
 • Ik ben niet blij op mijn werk, wat kan ik doen?
 • Ik heb alsmaar teveel ballen in de lucht, ik ben moe. Hoe verander ik dit?

Hoe werkt het?

Telefonisch maken we kennis en verkennen we of dit coachtraject is wat jij zoekt. We bepalen de doelen en vervolgens ontvang je een voorstel. Akkoord? Dan start het coachtraject en gaan we naar buiten.

We stemmen tijdens het coachtraject steeds af wat er nog nodig is om jouw doelen te halen. We wandelen ongeveer elke twee weken, een sessie duurt circa 1,5 uur. In zo’n 5-8 wandelingen ontdek jij je energie, rust en focus.

Klanten over Anne

Door de wandelingen, het vertrouwen en de veiligheid die ik bij Anne voelde, kon ik zonder enige weerstand vertellen wat ik kwijt wilde en waar ik hulp bij nodig had. Haar vermogen om analyserend te luisteren en bij de kern te komen, heeft gezorgd dat ik de inzichten heb gekregen waarmee ik verder kan.

De oefeningen die Anne mij tijdens de wandelingen liet doen hebben ervoor gezorgd dat ik mijn verkregen inzichten ook echt kon voelen en ervaren. Het werd tastbaar en daardoor kon ik ze beter in de praktijk toepassen.

In 5 wandelingen heb ik dankzij de wandelcoaching met Anne meer bereikt dan ik ooit had durven denken.

Patries, managementassistente

Anne heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in de dingen waar ik energie van krijg. Vanuit een positieve benadering heeft ze mij geholpen mijn talenten in kaart te brengen en nieuwe inzichten gegeven hoe ik hier het beste gebruik van kan maken.

Door de coaching heb ik meer vertrouwen in mezelf gekregen en heb ik geleerd om te focussen op positiviteit.

Madelein, teamleider

Vanuit onze organisatie waren wij op zoek naar een goede invulling om preventief medewerkers te ondersteunen. Ter voorkoming van verzuim, overspannenheid en om medewerkers optimaal in te zetten op hun talenten.

Anne heeft meerdere medewerkers van ons geholpen met hun individuele vraagstukken. Er zijn concrete resultaten behaald, zoals een positieve verandering in de mindset, energie level en focus. Als een medewerker (weer) weet wat zijn/haar talenten zijn en waar hij/zij enthousiast van wordt en dit kan worden ingezet op het werk, dan heb je een gemotiveerde medewerker. En als werkgever wil je dat.

Het inzetten van coaching in combinatie met wandelen in de natuur gaven de medewerkers terug als zeer behulpzaam. Van te voren hadden zij niet verwacht dat het traject dit resultaat zou hebben!

Jeroen, directeur

Via mijn werkgever kwam ik bij Anne terecht. Doel was om onder andere wat minder chaos in mijn hoofd te krijgen. Anne heeft met behulp van allerlei tools mij geleerd hoe ik dit kan waarmaken.

Het gaat stukken beter met mij en kan nu al mijn gedachten en taken scheiden in mijn hoofd en het een plekje geven. Wat ik echt prettig vond was het wandel element erbij. Je hoeft elkaar niet aan te kijken en dat is heel fijn.

Anne kan goed luisteren en zonder te oordelen een manier vinden om je te laten omdenken zonder dat ze zelf het antwoord geeft indien een oplossing gewenst is.

Het helpt ook wel dat Anne aardig, lief, meedenkend is. Ik zou zeggen, als je haar hulp kunt gebruiken, maak een afspraak! Je krijgt er geen spijt van!

Eleni, klantcontactmedewerker

Werkervaring

Tijdens mijn studie Cultuur, Organisatie & Management (Vrije Universiteit, Amsterdam) liep ik stage bij een reclamebureau. Daar leerde ik dat veranderingen vanuit de mensen komen en niet vanuit de omgeving. Later werkte ik onder andere bij een zorgverzekeraar (financiën en loopbaancoach) en tien jaar bij een grote gemeente (HR adviseur en leidinggevende), waar ik zag dat persoonlijke aandacht de sleutel is voor een fijne werksituatie.

Omdat ik die persoonlijke aandacht zo belangrijk vind, is dat waar ik me op ben gaan richten. Dat kan binnen een organisatie, maar ik heb besloten om dat van buiten een organisatie te doen. Onafhankelijk en helemaal gericht op de ander. Dat is hoe ik graag coach.

Relevante opleidingen

 • Master Cultuur, Organisatie & Management, VU Amsterdam
 • Het Alexander Concept, Ander Leven
 • De Wandelcoach opleiding, Het Coach Bureau
 • Psych-K Facilitator, Best Life
 • Wandelcoaching bij stress en burn-out, Het Coach Bureau
 • EMDR, Educas
Wandelcoach Anne Wunderlich

Over mij

Toen ik een burn-out had, begreep niemand me. Althans, dat dacht ik.
Moe en lusteloos vroeg ik me af “Komt dit ooit nog goed?”

Dat is alweer jaren geleden en ik kan zeggen: “Ja, het komt goed”.
Wat was het fijn geweest als ik toen iemand had gehad die me begreep en die me met kleine stapjes vooruit kon helpen.

Of nog beter: als ik eerder hulp had gevraagd, waardoor ik eerder naar mezelf ging luisteren en niet te lang door was gegaan. Zodat ik mijn energie en rust terugvond.

Als coach word ik daar blij van; mensen weer in hun kracht te zien, vol energie.

Met een vol leven en vier kinderen die op en af bij ons zijn, is het fijn om genoeg energie te hebben. Dit doe ik door mezelf niet te vergeten in alle drukte.
Met yoga, goede boeken, wandelingen en tijd voor niksen zorg ik dat ik bijtank.
Trainingen, intervisie en coaching houden mij in ontwikkeling.

Waar?

We wandelen b.v. in het Westerpark in Zoetermeer, het Lage / Hoge Bergse Bos in Bergschenhoek,  Delftse Hout in Delft, Meyendel in Den Haag of Park Cronesteyn in Leiden. Andere locaties zijn in overleg mogelijk.

Investering

Coaching kost €150,- per uur voor particulieren (incl. BTW) en €150,- per uur voor zakelijke klanten (excl. BTW). Een coachtraject bestaat meestal uit 5-8 sessies van 1,5 uur.

Er zijn diverse manieren om (een deel van) de coaching vergoed te krijgen, we hebben de vergoedingsmogelijkheden voor coaching voor je op een rijtje gezet.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag!

Vul onderstaand formulier in en Anne neemt z.s.m. contact met je op.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook, bel 085 – 25 00 545.