C02 neutraal

Ben je niet alleen begaan met jezelf of je medewerkers maar ook met het milieu? Dan zit je goed bij het collectief van Wandelcoaches.nl.

Als wandelcoaches voelen wij ons uiteraard zeer betrokken bij de natuur. Het is de plek waar we ons thuis voelen en waar wij ons werk doen. De natuur is onze spreekkamer. Door te coachen in de natuur hopen wij onze klanten net zo enthousiast te maken voor de natuur als wij zelf zijn. Maar wij doen meer. Wij zijn het enige coachplatform dat kan zeggen:

“De enige footprint die we achterlaten is onze eigen voetafdruk in het zand”

Doordat we buiten coachen is er geen gebouw nodig en hoeft de verwarming niet aan tijdens de coaching. Onze server staat in een datacenter dat volledig werkt op Nederlandse windenergie. Onze coaches wonen vlak bij de natuurgebieden waar ze de coachingsessies verzorgen. En als het toch een keer voorkomt dat er een auto nodig is, dan compenseren we alle gemaakte kilometers via het Hivos Compensatieprogramma dat voldoet aan de hoge standaarden van het internationale ‘Gold Standard’ keurmerk.

Vind jij het belangrijk dat jouw coach niet alleen betrokken is bij jou maar ook bij het milieu? Kies dan een coach van wandelcoaches.nl. Kijk op het overzicht van coaches wie er bij jou in de buurt actief is.