Ciska Winter: regio Heerhugowaard-Hoorn

Resultaat

 • Jij bepaalt je agenda
 • Je hebt quality time met je geliefden om je heen
 • Je hakt daadkrachtig knopen door in lastige kwesties
 • Jouw focus ligt op wat jij wilt
 • Je maakt tijd voor aktiviteiten waarvan je geniet
 • Je neemt voldoende tijd voor jezelf
 • Je kunt op de bank zitten zonder iets te hoeven
 • Je reageert rustig in dagelijkse stresssituaties
 • Je zegt ‘ja’ of ‘nee’ vanuit overtuiging
 • Je doet wat je wilt en wilt wat je doet

Mogelijke coachvragen

 • Hoe vind ik een betere werk-privé balans? Hoe krijg ik meer energie?
 • Ik ben bang dat ik tegen een burn-out aanloop. Hoe kan ik beter omgaan met stress?
 • Ik pieker en voel me gejaagd. Hoe kan ik ontspannen?
 • Hoe herken ik mijn grenzen en hoe geef ik ze aan?

Hoe werkt het?

De coachingsgesprekken zijn buiten, terwijl we samen wandelen in de natuur. Dat geeft niet alleen energie, maar helpt je ook om je hoofd weer helder te krijgen. Zodat je weer kunt voelen wat belangrijk voor je is.

Na iedere wandeling krijg je oefeningen en/ of opdrachten om thuis mee te experimenteren en vul je jouw reflectieverslag in.

Onderweg zorg ik voor koffie of thee met wat lekkers om van te genieten.

Klanten over Ciska

Het coachingstraject heeft mij geholpen bij het creëren van rust in mijn hoofd, structuren van mijn gedachten en het terugvinden van mijn zelfvertrouwen en gevoel van controle. Met behulp van Ciska heb ik mijzelf laten zien dat ik meer in me heb dan ik vooraf dacht. Het is me gelukt om in korte tijd grote stappen te zetten. Ik ben Ciska zeer dankbaar voor haar hulp. Haar rustige en begripvolle coaching gedurende de wandelingen liet mij ontspannen. Ze stelde mij op mijn gemak en gaf mij vertrouwen.

Martijn

Een aantal jaar terug kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Ik heb een aantal psychologen versleten en merkte gaandeweg mijn proces dat het voor mij heel helend was de rust in de natuur te zoeken.
Ciska is serieus, bevlogen, ze kan goed luisteren, doorvragen, maar durft ook stiltes te laten vallen. Na afloop van een wandeling voelde ik me altijd weer lichter en kon ik zelf verder met de praktische handvatten. Ik heb er veel aan gehad in mijn proces en pak met enige regelmatig nog terug naar oefeningen.

Pauline van Veen

Ik heb je als een positieve en enthousiaste coach ervaren. Jouw oprechte interesse zorgde ervoor dat mijn verhaal er zonder oordeel mocht zijn. De vragen die je stelde zette mij aan het denken en gaven mij dan weer antwoorden op het volgende puzzelstukje in mijn leven. Ook de oefeningen die we gedaan hebben, gaven mij mooie inzichten. De wandelcoaching heb ik ervaren alsof je even een stukje meeliep op mijn pad en nu ga ik krachtig voorwaarts.

Danielle Vermeulen

Het is een fijne combinatie: wandelen in de natuur met een wandelcoach!
Ciska luistert, heeft een fijne stem en geeft praktische oefeningen. Het zorgt op een ontspannen manier voor bewustwording en inzicht in hoe je anders tegen problemen kunt aankijken. Ik wandel nu veel bewuster, vaker, langer en dit werkt voor mij ontspannend. Fijn ook dat Ciska begrijpt hoe het werkt in het ziekenhuis.

Marga van Timmeren

Werkervaring

Ik heb 20 jaar ervaring in de zorg als gespecialiseerd verpleegkundige en teamleider op de afdeling verloskunde in een algemeen ziekenhuis. In mijn functie als verpleegkundige begeleid ik (toekomstige) ouders bij een ‘life event’ met daarbij passende intense gevoelens van vreugde, geluk en soms ook angst, pijn, verlies en verdriet. Als teamleider heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het ondersteunen en coachen van collega’s.

Ik ben leergierig van aard en altijd onderweg naar nieuwe kennis en persoonlijke ontwikkeling. De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gedaan en de vervolgstap kwam daarna heel natuurlijk. Ik wilde coaching graag combineren met bewegen in de buitenlucht! Tijdens De Wandelcoach Opleiding leerde ik om mensen vanuit compassie en liefde te begeleiden naar hun gewenste resultaat. Daarbij ligt de focus op de toekomst: Wat zijn je wensen en verlangens? Hoe wil je leven? Wat vind je echt belangrijk?

Relevante opleidingen

 • Wandelcoaching bij stress en burn-out, Het Coach Bureau
 • De Wandelcoach Opleiding, Het Coach Bureau
 • NLP Master
 • NLP Practitioner

Over mij

Ik ben Ciska Winter-Admiraal (1980), echtgenote van Timon en moeder van Suze en Joris, opgegroeid in Egmond aan den Hoef en woonachtig in Heerhugowaard.

Ik ben optimist in hart en nieren en hou ervan om anderen te inspireren. Dit doe ik op een eerlijke en respectvolle manier. Zelfzorg heeft mijn interesse èn is tegelijkertijd mijn grootste uitdaging; mijn zorghart klopt en is groot. Er is zoveel mogelijk als je ècht goed voor jezelf zorgt. Alleen dan kun je ook aan andere geven en blijft jouw energie stromen. Daarom focus ik hier dagelijks bewust op.

Ik hou van het leven en doe aan CrossFit, yoga, ademhalingsoefeningen, meditatie en dippen in open water. Daarnaast lees ik alles wat los en vast zit, spring ik graag op de motor en ben ik veel buiten te vinden. Ik heb een voorliefde voor vroeg opstaan, koffie en chocola. Laat mijn man nou barista en chocolatier zijn!

Waar?

Ik coach op diverse prachtige locaties: in het Park van Luna, Waarderhout, Geestmerambacht, De Hulk en het Purmerbos. Ook is het mogelijk om te wandelen op een plek waar jij je thuis voelt.

Voor mensen uit: regio Heerhugowaard, Den Helder, Hoorn, Purmerend.

Investering

Een coachingstraject bestaat uit 4 tot 6 mooie buitensessies van ongeveer 1,5 uur. Een gemiddeld traject bij stress en/ of burn-out bestaat uit 8 tot 10 sessies van 1 tot 1,5 uur.

De investering is voor particuliere klanten €100 per uur (inclusief btw) en voor zakelijke klanten €125 per uur (exclusief btw).

Er zijn diverse manieren om (een deel van) de coaching vergoed te krijgen, we hebben de vergoedingsmogelijkheden voor coaching voor je op een rijtje gezet.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag!

Vul onderstaand formulier in en Ciska neemt z.s.m. contact met je op.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook, bel 085 – 25 00 545.