Martijn Bekkers: regio Den Bosch – Tilburg – Eindhoven

Resultaat

Mijn coaching is zeer effectief bij:

 • Balans vinden tussen werk en privé.
 • Omgaan en verlagen van negatieve stress.
 • Groei van zelfvertrouwen.
 • Je eigen plek innemen, zowel werk als privé.
 • Leiderschapsontwikkeling over jouw leven.
 • Bewustzijnsontwikkeling.
 • Ontwikkeling van mentale veerkracht.

Stel je eens voor…

Mogelijke coachvragen

Je kan denken aan variaties op één van deze thema’s:

 • Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé?
 • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
 • Hoe neem ik de juiste plek, in werk, partner, gezin en vrienden?
 • Hoe respecteer ik mijn mentale grenzen en die van anderen?
 • Hoe word ik veerkrachtiger in lastige situaties?

Hoe werkt het?

Voordat we inhoudelijk aan de slag gaan vind ik het belangrijk om samen af te stemmen in een telefonische afspraak, of bij voorkeur een online gesprek. Hierin maken we kennis en bespreken en specificeren waar nodig je coachvraag. Als het samen klikt gaan we de eerste sessie van 1,5 uur inplannen.

5 Unieke voordelen van (wandel)coaching in de natuur

1. Verbondenheid met de Natuur en Jezelf:
Het zien van parallellen tussen de natuurlijke omgeving en persoonlijke groei kan leiden tot een beter begrip van jouw innerlijke processen en persoonlijke ontwikkeling.

2. Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen:
De natuur is voortdurend in verandering, en coachen in deze omgeving kan jouw bewustzijn vergroten over het belang van jouw flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

3. Rust en Reflectie:
Het stelt jou in staat om weg te stappen van de dagelijkse drukte en je te concentreren op jouw gevoelens en gedachten.

4. Symboliek en Metaforen:
De natuur is rijk aan symboliek en metaforen. Bij het coachen in de natuur kunnen bepaalde elementen zoals bomen, paden of water,dienen als krachtige symbolen voor jouw persoonlijke reis.

5. Metaal en Fysiek Welzijn:
Er zijn steeds meer wetenschappelijke bewijzen die deze vorm van coaching een zeer grote meerwaarde biedt! Dit leidt tot nieuwe inzichten over de invloed van fysieke gezondheid op emotioneel welzijn.

Wil jij ontdekken wat dit voor jouw leven kan betekenen?

Neem gerust contact op!
De algemene ervaring is dat in totaal 5-7 sessies nodig zijn, dit is afhankelijk van je coachvraag. Ik ben flexibel in mijn tijden, heb daarnaast ook mogelijkheden na werktijd en in het weekend.

Klanten over Martijn

Martijn laat je in het begin van de wandeling bewust landen in de natuur, dat haalt je echt even naar dat moment. Ik merk dat ik al veel van het geleerde onbewust toepas. Het effect van je gemoedstoestand in combinatie met de oefeningen in de natuur, is ook echt een eyeopener geweest. De rust in de manier waarop hij mij begeleid hebt tijdens het traject, heb ik echt als erg prettig ervaren!

Ik ben geneigd om hele grote stappen te zetten. Die blijken dan onhaalbaar en teveel energie te kosten. Ik heb gedurende het coachtraject stap voor stap mijn werk weer gewijzigd naar een vorm die mij plezier en voldoening geeft. Martijn laat mij zelf tot inzichten komen en reflecteert hier scherp op. Ik vind je heel betrokken en attent!

Martijn heeft mij door het stellen van kritische vragen laten inzien dat ik de regie over mijn eigen leven heb, en dat het oké is om uit te komen voor mijn behoeften. Het hielp om bewust bezig te zijn in de natuur samen met de oefeningen met de verschillende natuurelementen. De concrete afspraken die ik met Martijn en mezelf maakte waren voor mij een stok achter de deur om mijn doel voor ogen te houden.

Als mijn coach heb je mij uitgedaagd steeds dieper te kijken in en naar mezelf. Daarnaast hebben de diverse oefeningen in de natuur me meer bewust gemaakt van mijn gedrag, denkpatronen en strategieën. Dank voor je manier van zijn, je rust, je vertrouwen in het traject. Je passie voor de natuur en hoe vrij je je daarin beweegt. Dit werkte heel inspirerend voor mij!

Werkervaring

Sinds 1996 ben ik werkzaam geweest in het Groene Hoger Beroeps Onderwijs (HAS), dit in verschillende rollen, zoals studentenbegeleider/ coach, projectleider en leidinggevende. De rode draad in mijn professionele carrière gaat altijd over, en met mensen in het groene domein.
Sinds 2017 ben ik daarnaast zelfstandig coach, gespecialiseerd in systemische (wandel)coaching.

Relevante opleidingen

 • Wandelcoach opleiding
 • Systemisch Coachen
 • Familie- & Organisatieopstellingen
 • NLP Master Practitioner
 • Ik-Grensbewustzijn
 • EIA gecertificeerd NOBCO Coach
Martijn Bekkers bij bankje

Over mij

Geboren in het groene hart van Brabant nabij het bourgondisch ’s Hertogenbosch. Daar waar de natuur nooit ver weg is, heeft dit altijd een enorme aantrekkingskracht op mij gehad. Een studie in het groene domein was mij op het lijf geschreven.

Naast de natuur en het buitenleven heb ik altijd een grote interesse gehad in mensen, waarom we de dingen doen zoals we ze doen, en vooral waarom deze werken of juist niet werken.

In het onderwijs kon ik de voorliefde voor natuur en mensen prachtig combineren en verbinden. Achteraf de onbewuste opstap naar het ontstaan van mijn coachingswerkzaamheden.

Hierin liggen voor mij de belangrijkste uitgangspunten opgesloten, vanuit welke oorsprong zijn jouw huidige onbewuste patronen ontstaan waardoor je bijvoorbeeld vastloopt in je baan, stress ervaart, zelfvertrouwen mist of op zoek bent naar mentale veerkracht.

Ik ondersteun, prikkel, confronteer, relativeer en orden waar nodig op een authentieke en respectvolle manier. Daarnaast is werken aan jezelf ook gewoon leuk om te doen. Daarom vind ik humor en ontspanning in het traject minstens zo belangrijk!

Buiten mijn werk geniet ik ontzettend van mijn gezin. Sta ik als Bourgondiër graag in de (buiten)keuken, achter de BBQ en een goed vuurtje. Spring ik graag als Wim Hof fan in een ijsbad, en zwem ik het hele jaar door in natuurwater. Het ontdekken van mooie wandelroutes in binnen- en buitenland mag zeker niet ontbreken als passie.

Waar?

Vertrekpunt van de wandelcoaching is de omgeving van ’s Hertogenbosch. We wandelen dan in het prachtige natuurgebied Loonse en Drunese Duinen, De IJzeren Man in Vught of op een in andere fantastische locatie in de buurt.

Investering

De kosten van een coachingstraject bedragen voor zakelijke klanten €125,- per uur (ex. btw) en voor particuliere klanten €105,- per uur (incl. btw). Dit is inclusief voorbereiding en huiswerkopdrachten. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 5-7 sessies van 1,5 uur.

Er zijn diverse manieren om (een deel van) de coaching vergoed te krijgen, we hebben de vergoedingsmogelijkheden voor coaching voor je op een rijtje gezet.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag!

Vul onderstaand formulier in en Martijn neemt z.s.m. contact met je op.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook, bel 085 – 25 00 545.