Susan Boot: regio Groningen – Assen

Resultaat

 • Écht in beweging te komen naar werk dat bij je past
 • Minder stress en meer energie en plezier in je werk te ervaren
 • Vertrouwen in jezelf te (her)vinden
 • Regie over je eigen loopbaan en leven te nemen
 • Je talenten en kwaliteiten te ontdekken

Mogelijke coachvragen

 • Hoe kan ik weer dichter bij mezelf en mijn gevoel komen?
 • Ik wil een andere baan. Wat kan ik, wat wil ik en hoe kom ik daar?
 • Hoe kan ik meer vertrouwen krijgen in mijn werk?
 • Hoe kan ik op een verantwoorde manier (fysiek) herstellen van stress en burn-out?

Hoe werkt het?

Ik ben iedere keer weer verrast door de effectiviteit van wandelcoachen. In de natuur ben je even helemaal uit je eigen omgeving. Dat geeft rust en ruimte. We starten de coaching en samen bepalen we wat jouw doel is en wanneer jij tevreden bent. In de wandelingen lopen we naast elkaar, staan af en toe stil om te reflecteren of doen we een oefening in de natuur. Wat zegt die krachtige boom, stevig geworteld, die je aandacht trekt? Een ooievaar die moeiteloos overvliegt. Ineens weet je het: je hebt meer ruimte nodig voor jezelf. Zulke momenten zijn betekenisvol, ze raken diep in je kern. Het geeft je nieuwe inzichten en antwoorden uit een andere hoek dan het denken. Met kleine stappen ga je met steeds meer vertrouwen richting jouw doel. Dat geeft je energie en hoop.

Je ontdekt je waarden, talenten en kwaliteiten die je in je werk en leven meer wilt gebruiken. Je krijgt weer vertrouwen, energie en plezier in de dingen die je doet. Thema’s waarvoor je bij mij terecht kunt: loopbaanvraag, stress en burn-out, onzekerheid, zelfvertrouwen, zingeving in werk, keuzes maken, grenzen bewaken.

Klanten over Susan

Susan is een fijne, prettige coach. Ze is rustig, niet oordelend en geeft ruimte. Ze luistert goed en geeft haarfijne feedback. Op een heel natuurlijke en eigen wijze heeft ze me door mijn eigen proces gegidst.

De inzichten uit de wandelingen werken erg door. Ik zie ineens allerlei mogelijkheden om mee aan de slag te gaan. Als bedrijfsarts zie ik ook zeker kansen voor werknemers.

Ik zat vast in mijn eigen gedachten. Wandelen met Susan bracht me met elke stap dichter bij mijn antwoorden.

Susan zorgt voor een vertrouwd gevoel, ze stelt de juiste vragen om jezelf verder te helpen. De vragen, de reflecties, opdrachten en het buiten zijn zorgt voor een andere manier van denken en kijk die ik nodig had om knopen door te hakken. Ik kan nu weer verder op eigen kracht.

Werkervaring

Ik heb altijd met veel plezier leiding gegeven aan teams in de retail en zakelijke dienstverlening. Mensen zien ontwikkelen, trainingen geven, samen met elkaar een project goed afronden. Dat met elkaar bereiken geeft me voldoening en plezier. Met mijn coachende stijl van leidinggeven heb ik de basis gelegd voor mijn coaching. Ik neem ook nu graag groepen of teams meer naar buiten in een wandelworkshop.

Van leidinggeven heb ik de overstap naar HR-adviseur gemaakt. Vanuit mijn interesse voor mensen een logische stap. Ik heb veel ervaring opgedaan met opleiding en talentontwikkeling, recruitment, verzuimbegeleiding (wet poortwachter) en outplacement. Een waardevolle achtergrond waardoor ik me goed in kan leven in de belangen van de werkgever én de werknemer. Bij mijn klanten merk ik nu dat ze het prettig vinden dat ik met ze mee kan denken in het soms ondoorzichtige bos van regels.

Als HR-adviseur sprak ik regelmatig medewerkers die compleet vastliepen in hun werk. Dan dacht ik: wat zonde dat je je hier blijft kwellen met al je mooie talenten en vaardigheden.

Daar heb ik nu mijn missie van gemaakt: mensen die vastlopen in hun werk buiten in de natuur begeleiden naar meer rust, ruimte en vertrouwen om hun talenten in te zetten in werk dat bij ze past. Ik heb me verder geschoold in professioneel coachen (zie opleidingen). Het pad van mijn bestemming vond ik terug in de natuur. Laat die twee nu prachtig bij elkaar komen in mijn werk als wandelcoach!

Relevante opleidingen

 • Gecertificeerd wandelcoach – Het Coach Bureau
 • Transformationeel coach – Wagner Group
 • Positieve Psychologie – Hanzehogeschool
 • Outdoor Live Coaching/Wandelcoaching – Atma Instituut
 • Verdiepingscursus: Oplossingsgericht coachen – Wandelcoachen voor groepen – MBSR Mindfulness – ACT – Voice Dialogue

Over mij

Ik begeleid professional die niet op de juiste plek zitten in hun baan. Herken jij jezelf daarin? Ben je gestrest, intens moe of onzeker? En kom je er maar niet uit welke volgende stap je moet zetten in je werk? Ik neem je mee naar buiten om uit de waan van de dag te wandelen, na te denken over je talenten en tijd te nemen voor wat je echt wil doen. Je komt tot rust en je kunt loslaten wat niet meer nodig is. Je komt dichter bij jezelf, je vertrouwen groeit en je durft moedige keuzes te maken in je loopbaan om te doen wat écht bij je past

Ik werk oplossingsgericht, ik ga uit van wat mogelijk is. Mijn aanpak is mild en bekrachtigend en ik heb oog voor jouw kwaliteiten. Het wandelen in de natuur heeft positief effect op stress en ontspant. De oefeningen uit de positieve psychologie, mindfulness en compassietrainingen versterken dat nog eens. Ik betrek de natuur actief in mijn coaching. Niet zweverig maar met beide benen op de grond.

Ik bied verschillende individuele wandelcoachtrajecten. Met een loopbaantraject als “Nieuwe Start” of “In 7 stappen naar werk dat bij je past” krijg je duidelijk zicht op je volgende stap in werk. Het nieuwe stress en burn-out traject “Grip op werkstress” helpt je fysiek te herstellen van stress en burn-out. Groepswandelingen kan ik ook voorzien; ik denk graag mee over een aansprekend thema.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Of ben jij HR- of zorgprofessional en wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor je werknemer of cliënt? Neem contact met me op via onderstaand formulier. Ik wandel graag een tijdje op jouw pad mee!

Waar?

Ontmoetingspunt: Stadspark Groningen of in een natuurgebied om Groningen (straal ± 30 km), zoals Kop van Drenthe (rond Assen, Roden), Friesland (rond Drachten, Bakkenveen) en in noorden het Wad (Lauwersoog tot Delfzijl). Afspraak flexibel in te plannen (maandag t/m vrijdag); de wandellocatie  bos, stroomdal, zand, duinen, heide, open veld bepalen we samen.

Investering

Particuliere klanten €95 per uur (incl BTW), zakelijke klanten €125 per uur (excl BTW).

Diverse loopbaan-wandelcoachtrajecten, vanaf 4 tot 7 wandelingen. Extra opties: werkboek, arbeidsmarktscan, professioneel CV en LinkedIn-profiel. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 4-6 sessies van 1,5 uur.

Stress en burn-out-traject: online coaching i.c.m. met wandelcoaching. Fysiek herstel van schade door stress (incl tool De Cortisol-manager). Direct in te zetten bij (uitval door) stress en burn-out door HR-professional en bedrijfsarts. Ook voor particulier.

Een wandelworkshop, groep- of teamwandeling: ik denk graag mee over invulling en thema (maatwerk, prijs op aanvraag).

Er zijn diverse manieren om (een deel van) de coaching vergoed te krijgen, we hebben de vergoedingsmogelijkheden voor coaching voor je op een rijtje gezet.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag!

Vul onderstaand formulier in en Susan neemt z.s.m. contact met je op.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook, bel 085 – 25 00 545.