Wandelcoach Den Haag

Resultaat

Wandelcoaching in Den Haag met onze coach Anne Wunderlich kan het volgende resultaat opleveren:

 • Je weet weer wat jij wilt
 • Je geeft je grenzen aan
 • Je hebt je energie terug
 • Je weet wat jij nodig hebt om je goed te voelen
 • Je kunt weer ontspannen en genieten
 • Je stressklachten zijn verdwenen

Mogelijke coachvragen

Anne coacht mensen in Den Haag rond thema’s als:

 • Hoe kom ik van mijn stressklachten af, zoals hoofdpijn, slecht slapen, overprikkeld?
 • Hoe kan ik meer energie hebben?
 • Ik kies vaak niet voor mezelf, hoe kan ik dat leren?
 • Ik ben niet blij op mijn werk, wat kan ik doen?
 • Ik heb alsmaar teveel ballen in de lucht, ik ben moe. Hoe verander ik dit?

Geschikte wandelcoach in Den Haag vinden

Als je in de Den Haag woont of werkt en je bent op zoek bent naar een goede wandelcoach voor jezelf of iemand anders dan zit je hier goed. In het landelijk collectief van wandelcoaches werken de beste wandelcoaches van Nederland samen.

Onze wandelcoach in Den Haag is net als de andere coaches in het land aangesloten bij een beroepsvereniging, waar je alleen met de juiste achtergrond wordt toegelaten. Ook hebben onze coaches veel werkervaring, zowel op het gebied van coaching als daarbuiten.

Verder zijn al onze wandelcoaches specifiek opgeleid in wandelcoaching waardoor alle voordelen van het coachen in de natuur ten volle benut worden. Dat klinkt logisch, maar in de praktijk zijn er ook veel coaches op andere platforms die zich wandelcoach noemen, zonder specifieke opleiding.

Tenslotte hebben onze wandelcoaches regelmatig overleg met elkaar waardoor ze van elkaar leren en zo een steeds betere wandelcoach worden.

Kortom, wij hebben het voorwerk voor jou gedaan. Wat jij mag doen is kijken of het profiel van onze wandelcoach in Den Haag je aanspreekt. Is dat zo? Neem dan contact op via de telefoon of het formulier onderaan deze pagina om vrijblijvend kennis te maken.

Twijfel je nog wat voor soort coaching het beste bij jou past? Lees dan eerst het overzicht van overeenkomsten en verschillen tussen reguliere coaching, e-coaching en wandelcoaching.

Hoe werkt het?

Telefonisch maak je kennis met Anne en verken je of dit coachtraject is wat jij zoekt. Samen bepalen jullie de doelen en vervolgens ontvang je een voorstel. Akkoord? Dan start het coachtraject en gaan jullie naar buiten.

Anne stemt tijdens het coachtraject steeds af wat er nog nodig is om jouw doelen te halen. Jullie wandelen ongeveer elke twee weken, een sessie duurt circa 1,5 uur. In zo’n 5-8 wandelingen ontdek jij je energie, rust en focus.

Klanten over Anne

Door de wandelingen, het vertrouwen en de veiligheid die ik bij Anne voelde, kon ik zonder enige weerstand vertellen wat ik kwijt wilde en waar ik hulp bij nodig had. Haar vermogen om analyserend te luisteren en bij de kern te komen, heeft gezorgd dat ik de inzichten heb gekregen waarmee ik verder kan. Lees meer.

Patries, managementassistente

Anne heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in de dingen waar ik energie van krijg. Vanuit een positieve benadering heeft ze mij geholpen mijn talenten in kaart te brengen en nieuwe inzichten gegeven hoe ik hier het beste gebruik van kan maken.

Door de coaching heb ik meer vertrouwen in mezelf gekregen en heb ik geleerd om te focussen op positiviteit.

Madelein, teamleider

Vanuit onze organisatie waren wij op zoek naar een goede invulling om preventief medewerkers te ondersteunen. Ter voorkoming van verzuim, overspannenheid en om medewerkers optimaal in te zetten op hun talenten.

Anne heeft meerdere medewerkers van ons geholpen met hun individuele vraagstukken. Er zijn concrete resultaten behaald, zoals een positieve verandering in de mindset, energie level en focus. Lees meer.

Jeroen, directeur

Via mijn werkgever kwam ik bij Anne terecht. Doel was om onder andere wat minder chaos in mijn hoofd te krijgen. Anne heeft met behulp van allerlei tools mij geleerd hoe ik dit kan waarmaken.

Het gaat stukken beter met mij en kan nu al mijn gedachten en taken scheiden in mijn hoofd en het een plekje geven. Wat ik echt prettig vond was het wandel element erbij. Je hoeft elkaar niet aan te kijken en dat is heel fijn. Lees meer.

Eleni, klantcontactmedewerker

Werkervaring

Tijdens haar studie Cultuur, Organisatie & Management (Vrije Universiteit, Amsterdam) liep Anne stage bij een reclamebureau. Daar leerde ze dat veranderingen vanuit de mensen komen en niet vanuit de omgeving. Later werkte ze onder andere bij een zorgverzekeraar (financiën en loopbaancoach) en tien jaar bij een grote gemeente (HR adviseur en leidinggevende), waar ze zag dat persoonlijke aandacht de sleutel is voor een fijne werksituatie.

Omdat ze die persoonlijke aandacht zo belangrijk vindt, is dat waar ze zich op is gaan richten. Dat kan binnen een organisatie, maar ze heeft besloten om dat van buiten een organisatie te doen. Onafhankelijk en helemaal gericht op de ander. Dat is hoe ze graag coacht.

Relevante opleidingen

 • Master Cultuur, Organisatie & Management, VU Amsterdam
 • Het Alexander Concept, Ander Leven
 • De Wandelcoach opleiding, Het Coach Bureau
 • Psych-K Facilitator, Best Life
 • Wandelcoaching bij stress en burn-out, Het Coach Bureau
 • EMDR, Educas
Wandelcoach Anne Wunderlich

Over mij

Toen ik een burn-out had, begreep niemand me. Althans, dat dacht ik.
Moe en lusteloos vroeg ik me af “Komt dit ooit nog goed?”

Dat is alweer jaren geleden en ik kan zeggen: “Ja, het komt goed”.
Wat was het fijn geweest als ik toen iemand had gehad die me begreep en die me met kleine stapjes vooruit kon helpen.

Of nog beter: als ik eerder hulp had gevraagd, waardoor ik eerder naar mezelf ging luisteren en niet te lang door was gegaan. Zodat ik mijn energie en rust terugvond.

Als coach word ik daar blij van; mensen weer in hun kracht te zien, vol energie.

Met een vol leven en vier kinderen die op en af bij ons zijn, is het fijn om genoeg energie te hebben. Dit doe ik door mezelf niet te vergeten in alle drukte.
Met yoga, goede boeken, wandelingen en tijd voor niksen zorg ik dat ik bijtank.
Trainingen, intervisie en coaching houden mij in ontwikkeling.

Waar is de wandelcoaching in Den Haag?

Jullie wandelen in Meyendel in Den Haag.

Andere mogelijkheden zijn het Westerpark in Zoetermeer, het Lage / Hoge Bergse Bos in Bergschenhoek,  Delftse Hout in Delft of Park Cronesteyn in Leiden. Andere locaties zijn in overleg mogelijk.

Investering

Coaching kost €90,- per uur voor particulieren (incl. BTW) en €125,- per uur voor zakelijke klanten (excl. BTW). Een coachtraject bestaat meestal uit 5-8 sessies van 1,5 uur.

Er zijn diverse manieren om (een deel van) de coaching vergoed te krijgen, we hebben de vergoedingsmogelijkheden voor coaching voor je op een rijtje gezet.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag!

Vul onderstaand formulier in en Anne neemt z.s.m. contact met je op.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook, bel 085 – 25 00 545.