Babs Mouton: regio Rotterdam-Dordrecht

Resultaat

 • Inzichten in wie je bent, wat je kunt en wat je wil, zodat je de baan kunt vinden waar jij helemaal op je plek bent
 • Meer rust in je hoofd en je lijf doordat je in beweging komt
 • Zelfvertrouwen om keuzes te maken
 • Energie en werkgeluk
 • De regie terug over jouw eigen loopbaanpad: jij bent de baas!

Mogelijke coachvragen

 • Hoe vind ik een baan die (wel) bij me past? Ik weet niet wat ik wel wil.
 • Ik wil energie krijgen van mijn werk, niet er op leeglopen. Ik heb vaak geen puf meer om leuke dingen te ondernemen.
 • Ik ben te veel met werk bezig in privé tijd. Ik blijf maar doorgaan, het werk moet toch af?
 • De leuke projecten en klussen gaan steeds aan mijn neus voorbij.
 • Ik ren maar door. Ik gun mezelf niet de tijd dit soort dingen zelf te ontdekken, want in die tijd kan ik ook mijn werk doen.

Hoe werkt het?

We starten met een gratis inspiratiesessie, waarin we samen kijken of ik de coach ben die jou kan helpen om te worden wie je bent. Zo ja, dan starten we met een reeks wandelingen. Daarbij werk ik graag met spelvormen, metaforen en verhalen. Tussendoor kun je huiswerkopdrachten doen in de online leeromgeving die ik speciaal voor jou maak. De ervaring leert dat we aan ca 5 tot 7 gesprekken genoeg hebben om jou de regie over jouw leven en loopbaan terug te laten nemen.

Versnellen door te vertragen, dat doe je met wandelcoaching.

Klanten over Babs

Ik wil je complimenteren met je fijnbesnaarde, confronterende en spiegelende vraagstelling. Ik ervaar het als heel prettig en het triggert me steeds weer om onbewust gedrag, denken en handelen te vertalen naar concrete bewuste tools. Ook de logica in de opbouw van de wandelingen is goed.

Babs heeft mij enorm geholpen in mijn zoektocht in mijn loopbaan op een creatieve verbindende manier. Vooral de combinatie met wandelcoaching vond ik heel fijn.

Babs is een ervaren loopbaancoach en wordt gekenmerkt door haar warme, spontane en ‘no-nonsense’ aanpak. Ze werkt methodisch, maar met de ‘klant’ continu als vertrekpunt en doel. Wie met Babs aan de slag gaat, voelt zich thuis én komt verder.

Super coach: zorgt regelmatig voor de spreekwoordelijke schop onder mijn kont. Ze is enthousiast, vriendelijk, aardig en lief maar ook heel duidelijk als je het nodig hebt. Topper!”

Werkervaring

Zoals ik anderen help bij het vinden van (meer) werkgeluk, zo is mijn loopbaanpad ook gevormd: voelen wat me energie oplevert, kijken wat ik echt wil en wat (nu) bij me past, verzilveren van kansen en dingen uitproberen.

Dat maakt dat ik aan diverse vakken heb geproefd. Met een stevige basis als communicatie adviseur heb ik mezelf doorontwikkeld tot loopbaan/wandelcoach, trainingsacteur en dagvoorzitter. Rode draad: mensen helpen zichzelf verder te ontwikkelen, en bijdragen aan een mooiere wereld.

Ik mix deze achtergrond als loopbaan/wandelcoach, communicatieadviseur en trainingsacteur met humor, daadkracht, oprechte interesse en creativiteit. Tel daarbij op mijn liefde voor wandelen en buiten zijn, en wat je dan krijgt is de optimale coaching voor jou. Anderen zeiden over mij: “Babs is goed voorbereid, heeft humor en durft dingen te benoemen.” “Door de spiegel die Babs jou voorhoudt, vind je vaak onverwachte mogelijkheden en kansen in jouw verhaal.” “Een coach die je in beweging zet!”

Relevante opleidingen

 • Post HBO opleiding tot wandelcoach
 • Post HBO beroepsopleiding voor loopbaancoaching
 • Coaching Foundation en Practitioner
 • HBO Communicatie
 • Training systemisch coachen
 • Mindful Walk instructeur
 • Deep Democracy Level 1
 • Training narratieve coaching
 • NOLOC Register Loopbaanprofessional sinds 2020

Over mij

Coachen is verhalen vinden. En ik ben al van jongs af aan een echte verhalenvinder, met oprechte interesse in het verhaal van mensen om me heen en altijd op zoek naar wat hen drijft om te doen wat ze doen. En wat er dan gebeurt terwijl ze me hun verhaal vertellen is dat mensen inzichten krijgen, doordat ik hen vragen stel en teruggeef wat de rode draad is in wat ze me vertellen. Er vallen kwartjes, ze gaan dingen snappen over zichzelf. Ze nemen de regie over hun eigen leven terug.

Verhalen vinden is mijn tweede natuur, het hoort bij me. Mijn missie is niet voor niets mensen te helpen zichzelf verder te ontwikkelen, om de energie weer te laten stromen. Daarom ben ik coachopleidingen gaan volgen en ben ik professioneel loopbaan/wandelcoach en verhalenvinder geworden. Nu heb ik een gevulde gereedschapskist waarmee ik mijn coachees nog beter kan helpen te worden wie ze echt zijn, in een team of individueel.

Wat ik geweldig vind is dat ik (metaforisch gezien) in hun boek mag lezen en een stukje van hun levensverhaal mag zien. Samen ontdekken we de rode draad in dat verhaal, zodat ze zelf stappen kunnen zetten hun verhaallijn aan te passen, zelf sturen dus. Ze weten wat ze willen en hoe ze dat kunnen bereiken.

Wat kan ik je nog meer over mezelf vertellen? Ik ben dol op schoenen (kopen), wandelen, reizen, naar het bos gaan met mijn gezin en hond en theatersport – en niet noodzakelijkerwijs in deze volgorde.

Waar?

De natuur is mijn kantoor. Ga je mee naar buiten om jezelf te ontdekken? Ik coach in de omgeving van Barendrecht, Ridderkerk, Albrandswaard, Zwijndrecht, Dordrecht of Rotterdam. Ik ken daar genoeg mooie plekjes om de natuur in te zetten bij jouw coachvraag. Jouw eerste stap naar meer werkgeluk is het boeken van een vrijblijvende inspiratiesessie.

Investering

Ik werk met jou in een coachtraject toe naar jouw doel in 5 tot 7 sessies van 1,5 uur. Je investering daarvoor bedraagt €109,- per uur (inclusief btw) als je het als particulier betaalt. Ben je ondernemer of betaalt je werkgever, dan is het tarief €150,- per uur (exclusief btw). Dit is inclusief voorbereiding en huiswerkopdrachten. Op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek krijg je een op maat gemaakte offerte.

Gun jezelf de investering in je toekomst, je bent het waard!

Er zijn diverse manieren om (een deel van) de coaching vergoed te krijgen, we hebben de vergoedingsmogelijkheden voor coaching voor je op een rijtje gezet.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag!

Vul onderstaand formulier in en Babs neemt z.s.m. contact met je op.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook, bel 085 – 25 00 545.