Hester Sybrandi: regio Zaltbommel-Den Bosch-Waalwijk-Tilburg-Eindhoven

Resultaat

 • Je hebt zicht op jouw loopbaan en jouw kwaliteiten en hoe jij die het liefst inzet in je werk en leven,
 • Je weet hoe je nieuwe paden kunt inslaan
 • Je bent en blijft in beweging tot je je nieuwe plek hebt gevonden
 • Je weet hoe je met meer gemak je werk kunt doen
 • Je vervolgt met lef en plezier jouw loopbaanpad!

Mogelijke coachvragen

 • Hoe vind ik mijn werkplezier weer terug?
  • Ik ben uitgekeken op mijn “goeie” baan en zie er elke zondag weer tegenop om aan mijn werkweek te beginnen.
  • Ik loop in mijn werk steeds tegen hetzelfde aan en dat kost me zoveel energie.
 • Hoe krijg ik weer zin in mijn werk?
  • Mijn leven is ingrijpend veranderd waardoor mijn werk zo relatief is geworden; ik kan er mijn ei niet meer in kwijt.
  • Ik heb een arbeidsconflict gehad en ben daardoor uit het lood geraakt.
 • Hoe kom ik weer in beweging? Ik heb verdriet van het verlies van mijn baan en ik ben vastgelopen.
 • Hoe kom ik erachter wat ik met mijn profiel nog meer kan in mijn loopbaan?

Hoe werkt het?

Eerst plannen we een vrijblijvend intakegesprek. Dat kan telefonisch, via beeldbellen of live: buiten al wandelend, of in mijn “loopbaanatelier”. We gaan jouw coachvraag verkennen, verhelderen en specificeren en bepalen of het over en weer “past”. Ook kijken we of er een klik is en of ik de juiste coach ben om met jou en jouw coachvraag aan de slag te gaan.

De praktijk wijst uit dat vier tot zes sessies van anderhalf uur in de natuur voldoende zijn om meer helderheid in je coachvraag te krijgen. Natuur spiegelt en inspireert, haalt haarfijn naar boven waar het voor jou echt om gaat en zo kom je al wandelend uit op jouw plan om je verlangen te realiseren.

De tijden spreken we af in overleg, met meestal drie weken tussen elke sessie. (naar wens/behoefte kan dit ook een ander ritme zijn)

Ik geef (vaak) kleine bij jou passende huiswerkopdrachten, die het proces ondersteunen.

Klanten over Hester

Hester is een fijne coach met een goed luisterend oor. Ze zorgt ervoor dat je de nodige inzichten krijgt in je (huidige) baan en van hieruit kunt onderzoeken of dit bij je past of wellicht een andere weg in kunt slaan.

Hester leert je bewust te worden van je omgeving en die als het ware te vertalen naar jouw situatie en daaruit kom je soms tot verrassende conclusies, al wandelend kwam ik niet alleen (letterlijk) in beweging maar ook tot andere inzichten.

Cher, HR medewerker

Hester fungeerde als mijn spiegel, een prettige positieve spiegel, waardoor ik meer vertrouwen in mezelf en in de toekomst kreeg. En dat tijdens de pandemie! Hesters aanpak is een prettige mix van persoonlijk en zakelijk en daar houd ik van.

Mirjam, tekstbureau

Warm, goede vraagstelling, goeie stiltes, veilig en open. Gelijkwaardig!

Heleen, jongerencoach

Werkervaring

Loopbaanswitches zijn mij bepaald niet vreemd. Vaak koos ik daar zelf voor en soms overkwam het me. Ik heb gewerkt in veel verschillende branches, o.a. voor de overheid, in de zorg, ICT en re-integratie. Ik heb meerdere functies vervuld in mijn loopbaan: HR manager, -adviseur en -businesspartner, jobcoach, logopedist en project- en lijnmanager in diverse organisaties. Sinds 2018 ben ik full- time loopbaanwandelcoach.

In al mijn functies zat een component van begeleiden van mensen, wat ik met veel plezier doe, met inzet van het enige instrument dat ik altijd tot mijn beschikking heb: mezelf en sinds een aantal jaren aangevuld met de natuur, met al zijn mooie reflecties.

Het meeste plezier haal ik uit: Mensen laten ontdekken en ze uitnodigen om in beweging te komen vanuit een “co-productie”; door een stukje samen op te lopen. Figuurlijk en de laatste jaren dus ook letterlijk, wat ik als grote meerwaarde zie.

Relevante opleidingen

 • Opleiding Register Wandelcoach
 • Training Coaching bij tegenwind
 • Training Burn-out loopbaancoach
 • Opleiding Vitaliteitscoach
 • Post HBO Opleiding tot Wandelcoach 2018
 • Post HBO Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur
 • Opleiding NLP Practitioner, 2008
 • Opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
 • NOLOC gecertificeerd Registerloopbaanadviseur sinds 2020

Over mij

Ik heb een brede interesse die heeft geleid tot een gevarieerde loopbaan, met veel verschillende stappen en opleidingen. Ik ben nieuwsgierig van aard, wil graag dingen weten en combineer vooral graag theorie met praktijk. Ik hou ervan om samen met “nieuwsgierige verwondering” met iemand te ontdekken wat er in zijn of haar rugzak zit en wat daarvan (her)bruikbaar en de moeite waard is en waar je mogelijk afstand van kunt doen, zodat je vervolgens met lichtheid je loopbaanpad verder te vervolgen.

Ik vind kwaliteit en reflecteren op mijn eigen kennis en kunde erg belangrijk en volg daarom graag opleidingen en doe geregeld intervisie met collega’s. Ik ben als gecertificeerd loopbaanadviseur aangesloten bij de beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs  en jobcoaches NOLOC. Daarnaast ben ik op weg om daarnaast  gecertificeerd registerwandelcoach te worden.

Ik woon in ’s Hertogenbosch met mijn partner, hou van wandelen in de Nederlandse en Oostenrijkse natuur. Ik lees en zing graag. En lunch graag buiten de deur op een mooi plekje, bij voorkeur tijdens of na een wandeling.

Waar?

De locatie waar we wandelen stemmen we samen af. Ik loop graag in de Maasuiterwaarden, de Waaluiterwaarden (bij Neerijnen), op de Vughterhei, De Wamberg (Rosmalen), bij de Hooghei (Berlicum), in het Groene Woud (Liempde), maar de bossen en vennen bij Oisterwijk zijn ook een optie. En wellicht heb je zelf ook een favoriet gebied!

Investering

Een coachtraject kan een prachtig cadeau zijn aan jezelf zeker als dat buiten plaatsvindt, in de natuur. Ik werk in trajecten van in ieder geval vijf wandelingen. Als particulier betaal je zonder tussenkomst van je werkgever voor een traject €697,-. Betalen per sessie kan ook; dan zijn de kosten €90,- per uur incl. BTW. Betaalt je werkgever of ben je zelf werkgever of ondernemer dan reken ik €125,- per uur (ex BTW).

Er zijn diverse manieren om (een deel van) de coaching vergoed te krijgen, we hebben de vergoedingsmogelijkheden voor coaching voor je op een rijtje gezet.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag!

Vul onderstaand formulier in en Hester neemt z.s.m. contact met je op.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook, bel 085 – 25 00 545.