Ingrid Isphording: regio Den Bosch – Zaltbommel – Nijmegen

Resultaat

 • meer innerlijke rust, minder stress
 • milder voor jezelf
 • je innerlijke kompas doet het weer
 • een zingevend perspectief in beeld
 • nieuwe keuzes vanuit het hart
 • je kwaliteiten kennen en inzetten
 • in beweging met je concrete plan
 • met lef zichtbaar worden
 • jouw creatieve flow stroomt
 • weer blij en bezield bijdragen

Mogelijke coachvragen

 • Waar gaat het mij nou écht om?
 • Hoe maak ik een groeikans van mijn tegenslag?
 • Hoe ontwikkel ik een overvloedige mindset?
 • Hoe maak ik een succes van mijn nieuwe idee?
 • Hoe vind ik balans en veerkracht in chaostijd?
 • Hoe kan ik herstellen en leren van mijn burnout?
 • Hoe kom ik van twijfel naar een kloppende keuze?
 • Hoe maak ik van mijn sensitiviteit mijn kracht?
 • Hoe kan ik compassievol mijn verlies nemen?

Hoe werkt het?

Eerst maken we vrijblijvend kennis via de telefoon of op de Vughterheide. Ik hoor dan graag iets over je huidige situatie en waar jij naar verlangt. Samen formuleren we de coachvraag waarmee jij deze gewenste situatie kan gaan realiseren, en ontdekken we of ik de juiste coach voor jou ben. Is dat het geval, dan start het coachtraject en plannen we onze eerste wandeling. Is jouw werkgever erbij betrokken, dan stel ik een coachovereenkomst en een offerte op. Afhankelijk van je vraag varieert het aantal wandelingen tussen de 2 en 8. De sessies duren gemiddeld 1,5 uur.

Waar we gaan wandelen, dat bepaal jij. Je hebt keuze uit meerdere locaties.

Tijdens de wandelsessies start ik met mindful lopen om goed bij jezelf te komen en de beslommeringen van de dag los te kunnen laten. Daardoor komen we samen in een open, vrije, creatieve ruimte waarin ‘the magic can happen’. Naast wandelen staan we ook stil om van binnen te kunnen proeven wat gezien en gevoeld wil worden. En via oefeningen gaan de natuursymbolen tot jou spreken die je moeiteloos nieuwe inzichten en ervaringen zullen opleveren.

Naast wandelsessies geef ik ook Quest Days. Je gaat op zo’n ontdekdag al vroeg de natuur in op een plek die voor jou betekenisvol is. Bijvoorbeeld de regio waar je vroeger woonde, maar het kan ook een andere bijzondere plek zijn. In de middag kom ik erbij om je te coachen op je thema. Juist de combinatie van onze goede voorbereiding waarin we de vraag en de locaties scherp stellen, de stiltetijd in je eentje met oefeningen, de interactie met de zelfgekozen plekken, de coaching en de evaluatie een week later maken deze dag tot een onvergetelijke reis. Zowel in de binnenwereld als de buitenwereld.

Klanten over Ingrid

Ingrid stelde subtiele vragen die mij raakten, waardoor ik nieuwsgierig werd. Mijn alles-onder-controle-modus kon ik daardoor loslaten. Door het lopen en het observeren kwam ik steeds dichter bij mezelf. En de oefeningen gaven mij inzicht, ontspanning en opening naar mijn innerlijk weten.

Ingrid is betrokken en staat open voor diverse invalshoeken. Een actieve, warme en bovenal oprechte coach die me onwijs goed heeft geholpen.

Ingrid nodigde me uit om mijn bezieling en creativiteit de ruimte te geven. Daardoor ontdekte ik mijn purpose in werk. Ik heb haar leren kennen als een liefdevolle en doortastende coach die voor het beste in jou gaat.

Ingrid kan heel goed luisteren en voelt feilloos aan wanneer ik niet eerlijk ben naar mezelf. Ze weet direct de angel te vinden. Heel snel bereiken we samen de diepere lagen, daar waar de antwoorden al aanwezig zijn.

Werkervaring

In mijn eerste baan werkte ik als junior projectleider bij een marktonderzoekbureau. Na een aantal jaar zocht ik meer de creatieve vrijheid op en werd ik congresontwikkelaar. Na ruim vier jaar was de flow eruit, ik miste iets wezenlijks. Een overspannenheid hielp me om de weg naar binnen te maken en zo bij mijn werkelijke passie uit te komen: mensen begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik schoolde me radicaal om en ging aan de slag als coach. Inmiddels zit ik als zelfstandig ondernemer 20 jaar in het coachvak en ben ik nog steeds heel dankbaar dat ik mensen mag begeleiden die door een tegenslag, burnout of verandering tijdelijk verwijderd zijn geraakt van hun kern. Met veel toewijding breng ik hoger opgeleide professionals, ondernemers en creatieve vernieuwers weer in contact met hun innerlijke beginpunt. Daar waar de oorspronkelijke authenticiteit zit die geleefd wil worden, daar waar de diepere antwoorden besloten liggen. En daar waar het vuur ontstoken kan worden om bezield in beweging te komen voor het grotere goed.

Lang begeleidde ik mijn cliënten binnen in een coachkamer. Daar kwam in 2017 verandering in. Mijn Bossche coachlocatie in hartje centrum wisselde ik in voor een mooi landgoed waar ik nu de keuze heb om binnen of buiten te begeleiden. Organisch kwam er meer accent te liggen op coachen in de natuur en ontdekte ik verschillende gebieden in de omgeving van Den Bosch die zich goed lenen voor buitencoaching. Mijn fascinatie voor de diepe wijsheid die de natuur ons spiegelt, neemt sindsdien steeds meer toe.

Relevante opleidingen

 • Natuurcoaching, Innersteps
 • Spiritcoach, Zijnsoriëntatie
 • Individuele opstellingen, Maria Rotte
 • Mindfulnesstrainer, See True
 • Compassievol leven, Bureau Nevejan
 • Foundation of Wellbeing, Rick Hanson
 • Voice Dialogue, Bureau Beer
 • Intenties zetten, Lynne McTaggart
 • Bachelor in Communicatie

Over mij

Als dochter van reislustige ouders kwam van jongs af aan de diversiteit van de wereld al bij mij binnen. Daardoor heb ik als vanzelf liefde ontwikkeld voor zowel de unieke als de universele kant van de mens, en ben ik grenzeloos nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en inspireert. Mijn droom is dat ieder mens zijn natuurlijke, unieke plek in het grotere geheel gaat herinneren én innemen, en dat we dan ten volle van elkaars giften kunnen genieten. Naar mijn idee zal de natuurlijke harmonie op aarde zich dan herstellen.

Ik investeer veel tijd in persoonlijke groei. Enerzijds omdat ik daar erg van geniet en anderzijds omdat mijn talenten daarmee meer beschikbaar komen. Zoals mezelf als instrument zuiver houden voor de coaching: in het moment subtiel ‘sensen’ wat er speelt en dat op een lichte en heldere manier terug spiegelen.

In mijn vrije tijd ben ik, net als vroeger, graag in de natuur: ik geniet van het groen, de dieren en laat ik me dagelijks verrassen door de geuren, kleuren en geluiden. Verder houd ik van samenzijn met mijn dierbaren, ga ik graag op avontuur, word ik warm van kunst, geniet ik van spelen met mijn ondeugende tweelingkittens, aquarelleer ik op een onbewaakt moment Japanse prenten, dans ik tegenwoordig in mijn eentje en lees ik gretig meerdere boeken tegelijk.

Waar?

We wandelen op de Vughterheide of bij Moerputten, beiden tegen ’s-Hertogenbosch aan. Mogelijke alternatieve locaties zijn langs de Waal bij Zaltbommel, Houtvennen in Volkel (bij Uden), het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen of Lennisheuvel bij Boxtel.

Voor mensen uit Zaltbommel, Kerkdriel, Den Bosch, Vught, Sint-Michielsgestel, Boxtel, Drunen, Uden, Nijmegen, Cuijk, Oss, Veghel en Waalwijk.

De Quest Days kunnen in heel Nederland plaatsvinden, passend bij jouw voorkeur en coachvragen.

Investering

De kosten per uur bedragen € 100 (incl. BTW) voor particulieren, € 125  (excl. BTW) voor ondernemers en € 150 euro (excl. BTW) voor organisaties.

Er zijn diverse manieren om (een deel van) de coaching vergoed te krijgen, we hebben de vergoedingsmogelijkheden voor coaching voor je op een rijtje gezet.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag!

Vul onderstaand formulier in en Ingrid neemt z.s.m. contact met je op.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook, bel 085 – 25 00 545.