Tini van de Wetering: regio Rotterdam

Resultaat

 • Met plezier, authentiek en moeiteloos kunnen ondernemen en werken. 
 • Onderzoek hoe je een duurzame en waardevolle bijdrage levert met jouw bedrijf of in je werk.
 • Durf en lef ontwikkelen zodat je keuzes maakt die ertoe doen.
 • Op een natuurlijke manier groeien en ontwikkelen.
 • Meer rust en energie, minder moeten.

Mogelijke coachvragen

 • Hoe maak ik zelf of met mijn bedrijf een volgende stap?
 • Hoe kan ik in mijn presentatie en de (loopbaan-) keuze dicht bij mijzelf blijven?
 • Hoe vind ik meer rust?
 • Hoe maak ik een keuze die van binnenuit komt en duurzame bijdrage levert?
 • Hoe verbind ik hoofd en hart?

Hoe werkt het?

Voordat we de eerste sessie hebben, is er een telefonische intake. Ik hoor dan graag wat meer over waar je tegenaan loopt; gezamenlijk gaan we vervolgens jouw coachvraag specificeren en kijken of er een klik is. Vervolgens gaan we een eerste sessie plannen van 1,5 uur.

De buitencoaching vindt plaats in het buitengebied van Rotterdam: bijvoorbeeld in de Rhoonse Grienden, Klein Profijt of de Johannapolder. Tijdens het wandelcoachen gebruik ik onder andere de door mij ontwikkelde Wandelinspiratiekaarten en het bijbehorende boek Natuur Werkt. De onderwerpen uit het boek kunnen een inspiratie en aanvulling zijn op je vragen. De thema’s zijn natuurlijk leiderschap, creativiteit, rust en stilte, verbinding en samenwerking, kracht en energie, ontwikkelen en verwondering. We maken afspraken over een traject van gemiddeld 7 sessies. Tijden zijn in overleg.

De natuur is een ideale plek om even uit te blazen of tot rust te komen. Genieten van een wijds uitzicht, het ruisen van de zee, het vogelgekwetter bij zonsopgang. De natuur biedt iets wat in het dagelijks leven vaak ontbreekt: ruimte, stilte, inspiratie en energie. De natuur laat bij uitstek zien hoe metaforen en symbolen je inzicht kunnen geven in groeiprocessen, seizoenen – en ook dat je soms moet accepteren dat zaken ‘sneller of anders’ gaan dan je zelf zou willen. De natuur laat heel direct zien hoe wat is, is. Buiten zijn relativeert en brengt ontspanning. Het prikkelt je zintuigen, je wordt je bewuster van je gevoel en je zet jezelf letterlijk in beweging.

Klanten over Tini

Tijdens de wandelcoaching met Tini heb ik geleerd om los te laten. Doordat ik mijn hoofd ‘uitzet’, voel ik me na zo’n wandeling een stuk lichter. Verder helpt de omgeving waar in Rotterdam gewandeld wordt enorm mee om de opdrachten die ik krijg direct te ervaren. Zelfs de regen is geen bezwaar. Juist eerder een motivatie!

de Roode, SKVR, Freelance presentator

Ik merk dat er meer rust in mijn hoofd komt. Het bewegen en buiten zijn biedt focus op de dingen die belangrijk zijn.

Rianne Tieman

Iedere reis begint met de eerste stap. Ik heb een wandeling onder begeleiding van Tini meegelopen, waar wij in een bijzonder inspirerende omgeving met gebruik van haar wandelkaarten nieuwe inzichten hebben verkregen. Tini is een prachtig open mens, die je op een subtiele manier een positieve duw in de rug geeft. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!

Ad Muller, Supply Chain Manager

Het meest waardevol heb ik de individuele wandelsessies ervaren, de warme maar ook directe en vasthoudende benadering van Tini en de intervisiebijeenkomsten buiten en binnen. Door te wandelen, kwam niet alleen mijn hoofd aan bod, maar ook mijn gevoel. Door om me heen te kijken en stil te staan bij de dingen die me opvielen of iets in me teweegbrachten, werd mijn intuïtie weer wakker.

Carolien de Vries, gemeente Rotterdam

Werkervaring

De natuur vormt een rode draad in mijn werkende leven. Als 12-jarig meisje verkocht ik bloemen vanuit een kist achterop mijn fiets. Ik ben een half jaar naar Amerika gegaan, waar ik kinderen begeleid heb bij outdoor-activiteiten. Daarna heb ik gewerkt heb ik in de jeugdhulpverlening jongeren begeleid, ook buiten in Frankrijk. Vervolgens heb ik bij ROC Zadkine mensen begeleid met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarna ik de overstap heb gemaakt naar Re-integratie bij Randstad. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring als zelfstandig gevestigd coach en (cultureel) ondernemer. Ik richt me vooral op loopbaanswitches, emigratie, ontwikkelen van durf en lef, ondernemerschap, creativiteit bij loopbaanvraagstukken. Ook heb ik culturele projecten en groepen begeleid.

Relevante opleidingen

 • Academie Mens-Arbeid
 • Natuur in Begeleiding
 • Post HBO trainer/coach/creatief facilitator
 • NLP Post Master
 • Systemisch werk
 • Online coaching

Over mij

Naast wandelcoach ben ik ook samen met mijn partner Joris, oprichter van Japans cultureel centrum Shofukan, waar je de Japanse cultuur kunt ervaren en beleven in lessen, cursussen en trainingen. Bij het centrum organiseer ik evenementen en activiteiten en doceer ik zelf ikebana (Japanse bloemsierkunst).

Mijn natuurinspiratie vind ik in de (trek-) tochten die we als gezin maken, o.a. de Kungsleden in Zweden, ons huis in Zweden, de Japanse tuin van Shofukan en de bloementuin in de achtertuin van ons schoolgebouw. Ook mijn ouders zijn mijn inspiratiebron. Hun leven op een kleinschalige tuinderij heb ik samen met fotograaf Renata Rakolcai in het boek ‘Wij zijn het land’ in beschreven.

In de begeleiding bied ik een combinatie van ziel en zakelijkheid, praktisch, creatief en bezinnend. Altijd doorvragend en je uitdagen om jezelf van binnenuit te bewegen om je innerlijke kompas te volgen.

Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling ben ik onder andere geïnspireerd door natuurdocumentaires, podcasts over ondernemen, creativiteit en duurzaamheid en natuurlijk leiderschap.

In mijn vrije tijd loop ik hard, ben ik aan het wandelen met mijn gezin en onze twee honden, geef ik les, zit ik lekker in onze sauna, ben ik in de tuin of achter een goed boek of film.

Waar?

Vertrekpunt wandelcoaching: Albrandwaardsdijk 188 in Poortugaal voor de gebieden in Johannapolder, Klein Profijt en de Rhoonse Grienden.

Voor mensen uit: Regio Rijnmond, Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Ridderkerk, Hoekse Waard, Spijkenisse, Vlaardingen, Schiedam, Berkel en Rodenrijs, Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Gouda, Rijswijk, Den Haag.

Investering

De investering is per uur €100 (excl. btw) voor particuliere klanten en €150 (excl. btw) voor zakelijke klanten. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 7 sessies van 1,5 uur.

Er zijn diverse manieren om (een deel van) de coaching vergoed te krijgen, we hebben de vergoedingsmogelijkheden voor coaching voor je op een rijtje gezet.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag!

Vul onderstaand formulier in en Tini neemt z.s.m. contact met je op.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook, bel 085 - 25 00 545.