Jacqueline Brouwer: Regio Deventer

Jacqueline is momenteel niet beschikbaar. Mariza (Deventer) en Hylco (Zwolle) wel.

Resultaat

Wandelcoaching is een krachtige methode om:

 • Je persoonlijke effectiviteit te verbeteren
 • Je hoofd leeg te maken en daardoor rust en ruimte te ervaren
 • Stress te verlagen
 • Meer ontspanning te ervaren
 • Creativiteit en nieuwe inzichten sneller naar boven te laten komen
 • Je letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen

Mogelijke coachvragen

 • Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil graag ontdekken waar ik het meest op mijn plaats ben
 • Hoe benut ik mijn persoonlijke kwaliteiten zo goed mogelijk
 • Ik wil mijn leiderschapskwaliteiten graag verder ontwikkelen
 • Hoe zorg ik voor meer werkplezier, energie en voldoening
 • Hoe creëer ik een betere werk- privé balans
 • Hoe vergroot ik mijn eigen invloed en zorg ik dat ik zelf de regie heb over mijn (werkzame) leven

Hoe werkt het?

Tijdens ons kennismakingsgesprek staat de vraag waar jij mee aan de slag wilt centraal. Ook wordt duidelijk of er sprake is van een persoonlijk klik én of ik degene ben die jou het best kan helpen. Gaan wij samen aan de slag dan volgt er, voorafgaand aan het traject, schriftelijk een persoonlijk plan van aanpak. Een aantal wandelafspraken van c.a. 1,5 uur en doelgerichte (t)huiswerk opdrachten vormen o.a. de basis voor jouw traject.

De coaching vindt plaats in (de nabije omgeving van) Diepenveen, een landelijk gelegen plaats tegen Deventer aan, die veel mogelijkheden biedt om al wandelend nieuwe wegen voor jouw coachvraag te vinden.

Wandelcoaching zet ik op een inspirerende wijze en met kennis van zaken in, waardoor jij weer meer leert “zien en zijn” en ervaart dat hetgeen zich voordoet er niet voor niets is en je verder kan helpen. Het biedt je op een effectieve en resultaatgerichte manier de mogelijkheid werkplezier en daardoor vaak ook levenslust te (her)vinden.

Klanten over Jacqueline

Jacqueline zorgt voor een sfeer waarin je jezelf op je gemak voelt. Zij biedt een luisterend oor, houdt een spiegel voor, stelt praktische-kritische vragen waardoor ik in staat ben mijn nieuwe koers te bepalen, keuzes te maken en de regie over mijn eigen loopbaan (terug) te krijgen.

Jacqueline haar uitstraling geeft veel veiligheid. Zij luistert goed en weet met een paar rake vragen tot de kern te komen.

Jacqueline geeft bij haar coaching op een integere, positief-kritische manier feedback, waarbij ze zorgvuldig luistert en aansluit bij je vragen en issues. Een toegevoegde waarde van Jacqueline is dat zij op een doelgerichte, menselijke wijze vanuit vertrouwen ondersteunt en jij het zelf dóet. Als wandelcoach laat ze je vanuit metaforen uit de natuur zien en ervaren waar je staat en waar je naar toe wilt. Dat heb ik als inzichtelijk, prettig én ontspannen ervaren.

Werkervaring

Na mijn middelbare school ga ik aan de slag als middenkader trainee bij Vroom &-Dreesmann, doe daar management ervaring op en kom er in aanraking met het werk dat door de Personeel- en Organisatieadviseur wordt gedaan. Die ervaring spreekt mij erg aan en ik besluit in deeltijd de opleiding te gaan volgen die het mogelijk maakt dit leuke beroep professioneel uit te oefenen.

Ik kies voor dit vak omdat het de mogelijkheid biedt zowel het organisatiebelang als het medewerkersbelang zoveel mogelijk met elkaar in evenwicht te brengen. Beide partijen nemen initiatieven die van invloed zijn op de ander, maar hebben beiden ook belang bij elkaars medewerking bij die initiatieven. Als P&O adviseur speel ik hier een rol in die mij past.

Ik werk ruim 30 jaar met veel plezier als P&O professional in zowel de profit -als non profit sector met inhoudelijke uitdagingen in inspirerende werkomgevingen. In deze periode volg ik diverse vak- en coachopleidingen. Die coachopleidingen maken dat ik mijn aandacht meer wil richten op de verder ontwikkeling van medewerkers. Dit biedt mogelijkheden om de juiste persoon op de juiste plaats in de organisatie in te zetten, daar tot zijn recht te komen, er waardering voor te krijgen en nieuwe kansen te pakken.

In 2006 ben ik gestart als zelfstandige coach en sinds een aantal jaren zet ik ook wandelcoaching in om vanuit mijn rol als werkinspirator mijn klanten naar nieuwe wegen te begeleiden.

Het is voor mij steeds weer een uitdaging om enthousiaste professionals te helpen aan meer energie en werkplezier en organisaties aan duurzaam inzetbare medewerkers. Integriteit is mijn vertrekpunt, ik werk vanuit duidelijke kaders, vertrouwen en onderling respect. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt hoort daar voor mij nadrukkelijk bij.

Relevante opleidingen

 • Wandelcoaching voor groepen
 • Natuur-wandelcoaching
 • Intervisie begeleider
 • Coach Werkenergieanalyse
 • Diverse NLP Business opleidingen
 • Post HBO Loopbaan- en Mobililteitsadviseur
 • Academie Mens en arbeid
Jacqueline-Brouwer

Over mij

Wat beweegt mij?

Al op de lagere school vond ik het leuk om andere kinderen dingen uit te leggen. Natuurlijk was ik dan de juf tijdens het spelen van schooltje. Later werd het willen uitleggen van dingen, aangevuld met het willen helpen van anderen.

Tijdens de economielessen op de HAVO leerde ik ook de definitie van het woord NUT en die is mij altijd bijgebleven: “de Toegevoegde Waarde van een product of dienst”. Dat is wat ik nog steeds als uitgangspunt neem voor de inhoud van mijn werk en de manier waarop ik er in de praktijk mee aan de slag ben. Als een manier van werken iemand weinig brengt, gaan we aan de slag met een andere manier. Steeds gericht op degene met wie ik aan het werk ben om voor hem/haar zoveel mogelijk toegevoegde waarde te creëren. Dit voor zowel de korte- als de lange termijn.

Het meest uitdagend vind ik het om te werken met mensen die graag vooruit willen, zich willen inzetten voor hun eigen ontwikkeling en daarnaast ook open staan voor een “pas op de plaats”. Ik ben degene die anderen faciliteert, zorgt dat zaken geregeld zijn zodat jij kunt doen wat er gedaan moet worden.

Natuur en wandelen betekent voor mij ontspanning, samen met onze Golden retriever genieten van vrijheid, mensen ontmoeten, ervaren dat dezelfde dingen in een totaal ander licht kunnen komen te staan door er vanuit een andere perspectief/punt/hoek naar te kijken. Kortom: inspiratie. Zelf ervaar ik al jaren dat juist tijdens het buiten zijn/het wandelen met onze hond, de meeste ideeën lijken “op te ploppen”. Die ervaring gun ik jou ook!

Waar?

Het startpunt voor de wandelingen is vaak Paalmansdijk 10 in Diepenveen, maar ook Brasserie Zonnig of Hotel Gaia in Diepenveen en Restaurant Nu Nu in Schalkhaar vormen startpunten voor mooie ontdekkingstochten.

Voor mensen uit: Deventer, Twello, Bathmen, Diepenveen, Raalte, Heino, Holten, Olst en Zwolle.

Investering

De wandelcoachafspraken vragen een investering van €100 per uur (inclusief BTW) voor particuliere klanten en €125 (exclusief BTW) voor zakelijk klanten. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 5 -7 wandelsessie van ca 1,5 uur.

Er zijn diverse manieren om (een deel van) de coaching vergoed te krijgen, we hebben de vergoedingsmogelijkheden voor coaching voor je op een rijtje gezet.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag!

Vul onderstaand formulier in en Jacqueline neemt z.s.m. contact met je op.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook, bel 085 – 25 00 545.