Vacature Commercieel talent

Vacature Commercieel talent

23 mei 2022

Ben jij of ken jij iemand die haar of zijn commerciële talent wil inzetten om bedrijven de voordelen van coaching in de natuur te laten ervaren? Met affiniteit met coaching en/of de natuur?

Veel mensen lopen vast in hun werk. Ze ervaren bijvoorbeeld stress en onvoldoende energie. Als collectief van wandelcoaches werken we samen om deze mensen door beweging in beweging te krijgen en te houden.

Wandelcoaching heeft vele voordelen. Doordat je elkaar niet de hele tijd aankijkt is het laagdrempelig waardoor mensen opener zijn. Daarbij zetten we de natuur actief in waardoor alle zintuigen geprikkeld worden en sessies verdiept en inspireert. Tenslotte heeft zowel de natuur als bewegen vele positieve gezondheidseffecten.

Ken jij iemand die haar of zijn commerciële talent wil inzetten om bedrijven de voordelen van coaching in de natuur te laten ervaren? Ik maak graag kennis met haar of hem.

Tijdsinvestering en samenwerkingsvorm in overleg. Vergoeding zal (in grote mate) afhankelijk zijn van behaalde resultaten.

Reacties graag via frank@wandelcoaches.nl of 0643541970. W&S bureaus hoeven niet te reageren.