Gundalyn Hemmink: regio Heerenveen – Meppel – Emmeloord

Resultaat

 • Keuzes kunnen maken die bij jou passen
 • Energie hervinden
 • In je eigen kracht komen en blijven staan
 • Grenzen kunnen herkennen en aangeven
 • Rust in je hoofd ervaren
 • Je eigen pad bewandelen
 • Meer ontspanning in je leven en flow in je werk
 • Betekenis kunnen geven aan gebeurtenissen in je leven

Mogelijke coachvragen

 • Loopbaanvragen
 • Zingevingsvragen
 • Levensvragen
 • Keuzevragen
 • Vragen rondom burn-out, stress en spanning
 • Vragen rondom de balans privé-werk
 • Vragen rondom hooggevoeligheid

Hoe werkt het?

We spreken af voor een korte wandeling om elkaar en je coachvraag te leren kennen. Als het klikt en je wilt starten dan spreken we een traject af.

De lengte van het traject is afhankelijk van je coachvraag en de mogelijkheden die er in tijd en financiering zijn vanuit jezelf of werkgever.

Doorgaans beslaat een traject minimaal 4 en maximaal 10 sessies. De sessies duren minimaal 1,5 uur en maximaal 2,5 uur. We werken met wat er is en daarom neem ik altijd ruim de tijd voor je wanneer dat nodig is.

We spreken om de 2 tot 4 weken af en na iedere sessie ontvang je uitgebreide reflectievragen en oefeningen die specifiek gericht zijn op jouw ontwikkeling. Met die vragen en oefeningen ga je in de tussentijd aan de slag zodat wat er in de sessies naar voren komt ook echt in het werkelijke leven verwerkt en toegepast wordt.

De eerste sessie is vaak een Verhelderingsloop: dit geeft overzicht op wat er aan de hand is en waar je coachvraag mee te maken heeft. Dit wordt gevolgd door meerdere  Verdiepingslopen: dit geeft inzicht.  Het traject wordt afgesloten met een Vooruitloop: dit geeft uitzicht.

Klanten over Gundalyn

Prettig, confronterend, eerlijk. Heel bijzonder hoe je met een vrij zakelijke band toch het vertrouwen zo snel op weet te bouwen dat ik me veilig genoeg voelde je echt te vertellen wat ik voel en denk.

Zorgzaam, fijn, relaxed, scherp, goed doorvragend, bezig met proberen uit te vinden hoe ik op bepaalde dingen ben gekomen. Ze wist vaak de vragen te stellen waar ik nog niet over had nagedacht en die me een laagje dieper brachten.

Gundalyn heeft een prettige manier van coachen. Ze is heel professioneel en tegelijkertijd voluit menselijk. Daardoor geeft ze je het vertrouwen om te zeggen wat je moet en wilt zeggen.

Warm en heerlijk ontspannen. Je kunt mensen in hun waarde laten en precies op momenten een belangrijke vraag stellen.

Werkervaring

In 2007 richtte ik mijn eerste coachpraktijk op die volledig gericht was op het begeleiden van mensen bij het maken van keuzes. Ik heb toen een tiental jaar vele jongeren en volwassenen gecoacht bij het maken van keuzes: studiekeuze, loopbaankeuzes en levenskeuzes.

Daarnaast heb ik een aantal jaren me gericht op het opzetten van een begeleid tussenjaar voor jongeren (Breekjaar), waarbij ik naast het ontwerp van het programma met veel plezier honderden jongeren heb mogen bijstaan in hun ontwikkeling. Mijn meest favoriet onderdeel waren de buitenkampen waarin hun persoonlijke ontwikkeling mede door het in de natuur zijn en daar gecoacht te worden, een enorme boost kreeg.

Ook begeleid ik al jaren als geregistreerd supervisor (LVSC) het leerproces van professionals in mensgerichte beroepen. Dit doe ik nog steeds naast mijn huidige werk als natuurcoach.

Sinds 2018 heb ik ontdekt dat het coachen en begeleiden in de natuur nóg meer mogelijkheden biedt om te groeien en ontwikkelen. In de natuursessies richt ik me op de begeleiding van processen die met persoonlijke ontwikkeling,  identiteit, zingeving, betekenisgeving en vaak ook met energie en intuïtie te maken hebben. Dit koppel ik juist graag aan praktische vragen rondom loopbaan, werk, leven en relaties.

Ik ben als Register Loopbaanprofessional aangesloten bij de NOLOC.

Relevante opleidingen

 • Universiteit voor Humanistiek
 • Kernreflectie
 • Outdoor Lifecoaching
 • Intuïtieve ontwikkeling

Over mij

Ik help mensen dichter bij hun ware natuur te komen. Dit doe ik door mijn eigen natuurlijkheid in te zetten: aandachtige ruimte, rustige verbinding, puur vertrouwen, heldere aanwezigheid en eerlijke intuïtie.

Mijn eigen kracht stroomt het meest wanneer ik in de natuur ben. Dan komt mijn ware kernnatuur het beste tot haar recht.  Wanneer ik zo dicht bij mijzelf sta, ben ik ook het beste in staat om anderen daar ook te brengen. Ik kan dan de flow delen van het krachtig bewust-zijn en dat je op je eigen natuur kunt vertrouwen.

Het heeft wel even geduurd voordat ik ontdekte dat ik dat zo goed kan en dat ik dat vooral zo goed in de natuur kan. Ik ben in het verleden vaak mijn eigen kracht kwijtgeraakt door mee te gaan in de drukte om mij heen en de verwachtingen die er waren (of waarvan ik dacht dat ze er waren). Ik heb vaak veel te hard gewerkt, veel te veel gewild, ben over de kop gegaan en uiteindelijk tegen een muur gelopen. Ik ben er echter doorheen gebroken en volg nu het pad van mijn eigen intuïtie, mijn eigen duidelijke 'Ja-gevoel' en 'Nee-gevoel', op mijn tempo en vanuit mijn basiskracht. En dat staat ook aan de basis van hoe ik nu mensen coach en begeleid in de natuur: het gaat er om dat jij zo dicht mogelijk bij jezelf komt te staan, dat je dit werkelijk voelt en van hieruit de stappen doet die jij zélf kunt maken.

Waar?

We wandelen op landgoed de Eese bij Steenwijk, een omgeving vol bos, heide en landerijen. Ook zijn er in overleg startpunten in de omgeving van Kamperzand bij Havelterberg of het Holtingerveld bij Havelte.

Startpunten van de wandelingen zijn altijd goed bereikbaar met auto, openbaar vervoer en/of OV-fiets.

Voor mensen uit Joure, Heerenveen, Wolvega, Steenwijk, Havelte, Dwingeloo, Meppel, Hoogeveen en Emmeloord.

Investering

Het tarief per losse sessie is €175,-  Het meest gangbare traject is een traject van 5 sessies, je investeert dan €795,-. Iedere sessie duurt tussen de 1,5 en 2,5 uur. Neem contact op voor een opgave van de kosten van een traject op maat.

Er zijn diverse manieren om (een deel van) de coaching vergoed te krijgen, we hebben de vergoedingsmogelijkheden voor coaching voor je op een rijtje gezet.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag!

Vul onderstaand formulier in en Gundalyn neemt z.s.m. contact met je op.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook, bel 085 - 25 00 545.