Madeleen Koldewe-Buwalda – Regio Noordwest-Veluwe

Resultaat

 • Je hebt weer richting en focus in je leven
 • Je hebt weer grip op je leven
 • Je stressniveau is gedaald
 • Je ervaart balans tussen denken en voelen
 • Je hebt weer contact met jezelf
 • Je hebt tools om de beste versie van jezelf te zijn

Stel je eens voor…

Mogelijke coachvragen

Je kan denken aan variaties op één van deze thema’s:

 • Hoe herstel ik van een burn-out?
 • Hoe krijg ik grip op mijn gedachtes?
 • Hoe kan ik het leven lichter leven?
 • Hoe breng ik mijn denken en voelen in balans?
 • Hoe kom ik verder in mijn leven?
 • Hoe krijg ik weer energie om dingen te doen?

Hoe werkt het?

We bellen eerst met elkaar, dan weten we meteen of we een klik hebben. Je hebt de ruimte om je situatie te vertellen en je coachvraag voor te leggen. Dat is ons vertrekpunt. Vanuit daar maken we een eerste afspraak voor een wandelcoachsessie van 1,5 uur.

Tenzij jij een specifiek natuurgebied in wil, spreken we af bij mijn praktijk in de prachtige bossen van Staverden, tussen Elspeet en Uddel, nabij Ermelo. Al wandelend praten we over jouw thema’s en bewegen we naar jouw gewenste resultaat. Ik zet verschillende coachmethodieken in, passend bij de situatie en bij jou als persoon. Ik gebruik de natuur als symboliek om de processen waar je in zit en naar toe wilt te duiden.

Wandelcoaching is de beste vorm van coaching omdat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. Door te wandelen komt er een rem op negatieve gedachtes, daalt spanning en wordt je creativiteit vergroot. Zo krijg je sneller inzicht in oplossingen, voel je jezelf beter en heb je eerder resultaat. Als het weer te onstuimig is, dan heb ik de beschikking tot een binnenlocatie, zo is de continuïteit van jouw traject gewaarborgd.

Meestal zijn 4 tot 7 sessie nodig om het gewenste doel te bereiken. Tijden zijn in overleg, je kunt ook in de avonduren en de weekenden bij mij terecht.

Klanten over Madeleen

Mijn overvolle gedachten op orde brengen onder haar begeleiding heeft me veel inzicht gebracht. Madeleen is heel benaderbaar en zonder oordeel waardoor ik me gelijk op mijn gemak voelde. Dankjewel!

Madeleen is een warm, lief persoon. Absoluut een aanrader om je door haar te laten begeleiden in je persoonlijke reis.

Madeleen heeft de kennis en kunde om iedereen op zijn of haar niveau verder te helpen. Concreet, direct, lief en soms valt het kwartje later. Zij is de tolk van jouw hart als je het zelf niet meer voelt of weet. Professioneel, persoonlijk, deskundig, spiritueel en verrassend. Ik gun iedereen een ontmoeting en traject of training met Madeleen!

De combinatie van wandelen en coaching heeft echt effect gehad. Madeleen heeft me heel goed begeleid in het proces om te veranderen en het doel is bereikt: ik voel mijzelf nu stukken beter.

Werkervaring

Vele jaren heb ik gewerkt in het marketing-communicatie vakgebied, zowel als schrijver als adviseur. De sleutel in dit vakgebied is het inzicht in de psyche van de mens. Die kennis heb ik verder ontwikkeld in opleidingen, trainingen en cursussen. Inmiddels werk ik als wandelcoach, trainer en ik begeleid meditaties. Dit alles doe ik vanuit het perspectief om mensen bewuster te maken van hun authentieke zelf waarin een enorme kracht schuilt.

Relevante opleidingen

 • Wandelcoach
 • Zielscoach
 • Natuurlijk Leven
 • Trainingen in: NLP en mindfulness

Over mij

Ik ben een door de wol geverfde ervaringsdeskundige als het gaat om leven vanuit echtheid, ik sta met mijn voeten op de grond en ben praktisch ingesteld en goed opgeleid. Ik werk vanuit mijn hart, ben spiritueel en geaccrediteerd als wandelcoach. Daarnaast ben ik opgeleid als zielscoach en ik ben een zwaargewicht in leven in het ritme van de natuur.

Mijn missie in dit leven is om mensen bewuster te maken. Bewuster van hun eigen gedachtes, gedrag, emoties en innerlijke kracht. Ieder mens heeft ongelofelijk veel potentie in zich. Maar weinig maken daar gebruik van. Veel mensen lopen vast in hun leven op allerlei vlakken of zijn zich niet bewust van wat zij echt willen of zijn zich niet bewust dat wat zij willen vaak dichterbij is dan zij denken. Daarvoor komen zij naar mij. Om het leven bewust te leven.

Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling ben ik de afgelopen jaren met name geïnspireerd door: Robert Bridgeman, Tony Robbins, Carl Gustav Jung, Eckhart Tolle, Roy Martina, Mae Beltyen en nog vele anderen.

Wil jij je balans (her)vinden, ben je toe om je persoonlijk verder te ontwikkelen? Wil jij het leven ten volste leven? Neem dan contact op met mij.

Waar?

Het prachtige Staverden (Ermelo) Noord west Veluwe. Dit gebied is meer dan bijzonder te noemen door de roedel edelherten die er leven, de roofvogels die rondvliegen en de historie van het kleinste stadje van Nederland. We spreken bij mij af waarna we de bossen in, de heide op lopen. Wil je liever een ander naburig gebied, dan is dat bespreekbaar.

Voor mensen uit Ermelo, Harderwijk, Garderen, Nunspeet, Putten, Nijkerk, Voorthuizen, Leusden, Amersfoort, Barneveld, Apeldoorn.

Investering

De kosten van een coachingstraject bedragen voor zakelijke klanten €125,- per uur (ex. btw) en voor particuliere klanten €105,- per uur (incl. btw). Dit is inclusief voorbereiding en huiswerkopdrachten. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 4-7 sessies van 1,5 uur.

Er zijn diverse manieren om (een deel van) de coaching vergoed te krijgen, we hebben de vergoedingsmogelijkheden voor coaching voor je op een rijtje gezet.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag!

Vul onderstaand formulier in en Madeleen neemt z.s.m. contact met je op.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook, bel 085 – 25 00 545.